Броварські поліцейські провели рейд по сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах

image
15 Липня 2019, 14:11
Поділитися:

Інспектори ювенальної превенції Броварського відділу поліції спільно зі співробітниками Служби у справах дітей та центру соціальних служб перевірили умови проживання підоблікових сімей. Проведення таких рейдів дозволяє вчасно виявити недоліки у вихованні та умов місця проживання дітей. Про це повідомляє Броварська поліція.

Під час спілкування, поліцейські наголошували на необхідності належного догляду за дітьми. Батьків, у котрих є малолітні діти, застерігали не залишати відчиненими вікна, стежити, аби біля підвіконників не стояли меблі, з допомогою яких малюки можуть дістати до віконних рам, а також не залишати дітей без нагляду в кімнаті або самих удома.
Так, поліцейські перевірили родину, в якій мешкає двоє неповнолітніх доньок.

 

На момент перевірки мати діточок була з ознаками алкогольного сп’яніння. Інспектори виявили неналежні умови для виховання дітей, провели профілактичну бесіду та склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed