Не лише торгівля, а й розваги: Епіцентр відкрив перший ТРЦ

Не лише торгівля, а й розваги: Епіцентр відкрив перший ТРЦ
30 Вересня 2024, 18:33
Поділитися:

Перший торговельно-розважальний центр мережі «Епіцентр» відкрився наприкінці вересня у смт Чабани (Одеське шосе, 8) неподалік столиці. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Заклад нового формату розміщено на місці, де раніше працював гіпермаркет мережі «Нова Лінія». Після масштабної перебудови торговий об’єкт став у 2,5 рази більшим, його загальна площа склала понад 96 000 кв. м.

Повідомляється, що на першому поверсі ТРЦ працюють великий Food Market і Садовий центр із власним озером та штучним водоспадом під відкритим небом. В теплу пору року літній майданчик також буде облаштовано посадковими місцями для відвідувачів ресторанів Food Market, зоною для прогулянок та відпочинку, а також LED-екраном. В майбутньому це дозволить компанії використовувати локацію для проведення різноманітних подій і трансляцій. 

 Крім цього, на першому поверсі ТРЦ розмістилися магазин Intersport, аптека, відділення банку, Мультисервіс, відділ побутових товарів, парфумерно-косметичний бутік Mon Cheri, зоомагазин Lapki, Automall та вже звичні для мережі відділи з широким асортиментом товарів для будівництва, ремонту та оздоблення осель. Що стосується другого поверху, тот тут розташувались: дитячий магазин E.Pic, Галереї Деко, Центр Меблів, Студія світла, Центр техніки ЦЕТЕ, товари для відпочинку All4Rest, Кераміка центр та інші.

Пізніше компанія планує відкрити на другому поверсі великий сімейний парк розваг EPILAND площею понад 5000 кв. м. 

Новий ТРЦ працюватиме під час відключень електроенергії, адже обладнаний потужною дизельгенераторною установкою. Додатково компанія встановила на даху сонячні панелі, які забезпечуватимуть часткову енергонезалежність будівлі. 

В торговому об’єкті працевлаштовано близько 450 співробітників, а щорічні відрахування податків та зборів до бюджетів різних рівнів сягатимуть десятків мільйонів гривень. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама