Останній кавуновий вікенд у Київзоо: ягодою годуватимуть мешканців Острова звірів, – ФОТО, ВІДЕО

Останній кавуновий вікенд у Київзоо: ягодою годуватимуть мешканців Острова звірів, – ФОТО, ВІДЕО
27 Вересня 2024, 13:57
Поділитися:

У Київському зоопарку завершується сезон кавунових вікендів. Цими вихідними смачною ягодою ласуватимуть мешканці Острова звірів – гієни, тигри, леви та горіла Тоні.

Про це повідомили в пресслужбі Київзоо.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

У Київзоо завершуються кавунові вікендиУ Київзоо завершуються кавунові вікенди

Сезон соковитих кавунчиків у КиївЗоо добігає до кінця. Тож не пропустіть! В останні вихідні вересня Кавунові вікенди завітають до мешканців Острова звірів, – йдеться в повідомленні.

Показові годування 28-29 вересня відбудуться:

12:00 – горила Тоні;12:20 – леви Геркулес, Христина, Вілія та Дарина;12:30 – Гієни Хасан і Тигран;12:40 – тигриця Геката;12:50 – тигри Рена і Малюк;13:00 – тигриця Даліла.

Такі заходи – частина постійної зоологічної роботи зі збагачення середовища для тварин. І якщо для левів та тигрів – це цікаві спортивні забавки з “м’ячем”, то для гієн та горили – це ще й корисний смаколик. Приходьте побачити!, – запросили у Київзоо.

Ми також раніше повідомляли, що у Київському зоопарку тривають кавунові вікенди і солодкими та смачними ягодами годуватимуть мешканців ведмежого континенту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua