Про внесення змін до договорів оренди комунального майна,  укладених між Фастівською міською радою та Комунальним закладом Київської обласної ради «Київське обласне бюро судово-медичної експертизи» 

image
25 Вересня 2024, 23:11
Поділитися:

 

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                         м. Фастів                    № _________________

 

Про внесення змін до договорів оренди комунального майна,

 укладених між Фастівською міською радою та Комунальним закладом Київської обласної ради «Київське обласне бюро судово-медичної експертизи» 

Розглянувши лист Державної спеціалізованої установи «Київське обласне бюро судово-медичної експертизи» від 21.08.2024 №1370/2024, щодо внесення змін до договорів оренди комунального майна, у зв’язку з реорганізацією Комунального закладу Київської обласної ради «Київське обласне бюро судово-медичної експертизи», у відповідності до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, згідно ст. 25 ч.5, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

в и р і ш и л а :

Внести зміни до договору оренди комунального майна №78 від 30.06.2023р. (нежитлового приміщення, площею 17,7м², по вул. Київська, 57, м. Фастів, Київська область) та договору оренди комунального майна №79 від 30.06.2023р. (нежитлового приміщення будівлі моргу, площею 88,8м², по вул. Київська, 57, м. Фастів, Київська область), визначивши орендарем Державну спеціалізовану установу «Київське обласне бюро судово-медичної експертизи».
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

  Міський голова                                                      Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів