Деталі засідання бюджетної комісії Ірпінської міськради — ITV

Деталі засідання бюджетної комісії Ірпінської міськради — ITV
25 Вересня 2024, 16:23
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Два дні поспіль в Ірпінській міськраді засідала бюджетна комісія. Загалом за обговореннями провели понад 7 годин. Одне із найболючіших питань — зарплати і штат виконкому.

Пів року тому стало відомо про завищені зарплати в Ірпінській міськраді. У квітні місяці депутати міськради проголосували за скорочення зарплатного фонду виконавчого комітету на 11 млн грн до кінця року. Але те рішення не вплинуло на розмір зарплат окремих співробітників: вони продовжують отримувати 80, 100, 120 і більше тисяч гривень щомісяця.

Наразі у зарплатному фонді виконавчого комітету закінчилися гроші. Тож виконком попросив довиділити йому 19 млн грн на зарплати до кінця року.

Після тривалого емоційного обговорення члени комісії погодилися виділити виконкому 700 тисяч грн, щоб мінімально закрити поточний місяць. На наступний тиждень поставили завдання вирішити усі питання щодо оптимізації штату виконкому та обмеження граничних заробітних плат по посадах. Уже після того – дофінансувати зарплатний фонд виконкому згідно з новим штатним розписом та граничними зарплатами.



Джерело:
ITV