В Ірпінському музеї триває виставка «Ірпінь. Графічні історії» — ITV

 В Ірпінському музеї триває виставка «Ірпінь. Графічні історії» — ITV
25 Вересня 2024, 14:47
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпінському історико-краєзнавчому музеї триває унікальна виставка «Ірпінь. Графічні історії», яка представляє місто через призму молодих художників та архітекторів. Виставка триватиме до 28 вересня. Головним експонатом стала карта Ірпеня, створена студентами Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. Кожен із митців додав до цієї карти свій неповторний штрих, відображаючи унікальність та архітектурну красу міста. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

«Молоді митці відвідували Ірпінь протягом літа, щоб надихнутися його природою та архітектурою. Їхні графічні роботи відображають не лише міські пейзажі, а й дух відновлення після важких випробувань, які випали на долю Ірпеня під час повномасштабного вторгнення. Кожен із творів — це маленька історія, що демонструє, як молоде покоління бачить сьогодення та майбутнє Ірпеня», — розповів Андрій Кравчук.

Окрім карти, на виставці представлені й інші роботи студентів, серед яких графічні ескізи та авторські книги. Відвідувачі мають чудову можливість зануритися у творчі світи молодих художників, які через свої роботи передають естетичну та емоційну складову.

«Ірпінь завжди був і залишатиметься осередком творчості та натхнення для багатьох поколінь митців. Сьогоднішня виставка — це ще одне підтвердження того, що попри всі випробування, наше місто розвивається і продовжує дарувати можливості для творчого самовираження. Молоді художники втілили у своїх роботах любов до Ірпеня, його історію та майбутнє, і ми пишаємося тим, що маємо можливість представляти ці роботи громаді. Запрошую кожного відвідати виставку «Ірпінь. Графічні історії» в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї», — зазначив Андрій Кравчук.

Адреса: Ірпінь, вул. Шевченка, 4

Графік роботи: 

Вівторок-пʼятниця з 09:00 до 17:00

Субота з 10:00 до 16:00

Понеділок та неділя — вихідний 

Більше детальніше про виставку читайте ТУТ.



Джерело: ITV