Офтальмолог, медсестра та лаборант: ТОП-6 вакансій в медичній сфері в Києві

Офтальмолог, медсестра та лаборант: ТОП-6 вакансій в медичній сфері в Києві
24 Вересня 2024, 09:17
Поділитися:

У Києві щодня відкриваються нові можливості для тих, хто прагне працювати в медичній сфері. Досвідчені фахівці та новачки можуть знайти для себе оптимальні умови праці, можливість професійного зростання та навчання.

Тож, журналісти 44.ua підготували для вас добірку вакансій, що пропонує широкий спектр позицій, які відповідають різним спеціалізаціям – від лікарів та медсестер до фармацевтів і офтальмологів.

Санітарка, прибиральник службових приміщень

Заробітна плата: не вказано

Національна фармацевтична мережа “Аптека Доброго Дня” запрошує на роботу Санітарку, прибиральника в аптеку. Основні обов’язки включають вологе прибирання приміщення та підтримку чистоти інвентарю для прибирання. Компанія пропонує офіційне працевлаштування з оплачуваною відпусткою та лікарняними, графік роботи 5/2 з 9:00 до 18:00, дружній колектив та зручне розташування.

Для деталей звертайтеся до Олександра Мельникова за номером +380930902883.

Фармацевт

Фармацевт

Заробітна плата: 23 000 – 28 000 грн

“Аптека АНЦ” запрошує фармацевтів в зручні та комфортні аптеки, з можливістю обрати найзручнішу від вашого місця проживання.

Що пропонують:

усі необхідні інструменти для роботи, включаючи генератор.постійний розвиток, навчання та кар’єрний ріст (можливість стати Завідувачем чи перейти в офіс);офіційне оформлення з першого дня.

Вимоги до кандидатів:

бажання працювати та розвиватися;знання лікарських засобів;привітність і орієнтація на результат.

Контакти:https://cutt.ly/anchrbot.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”.

Асистент стоматолога

Асистент стоматолога

Заробітна плата: 18 000 – 20 000 грн

Стоматологічна клініка “Добрий доктор”, розташована на Мілютенка 11, шукає асистента лікаря-стоматолога. Тут пропонують системний підхід до управління, постійне навчання та розвиток, комфортні умови роботи, сучасні матеріали та обладнання. У клініці панує дружня атмосфера, що сприяє злагодженій роботі команди.

Кандидат повинен мати середню медичну освіту, любов до людей і бажано досвід роботи. Важливі навички надання першої медичної допомоги, виконання медичних маніпуляцій та знання санітарних норм. Вміння працювати в умовах багатозадачності буде перевагою.

Контакти: Антон Валентинович +380969998680.

Медична сестра

Медична сестра

Заробітна плата: 24 500 грн

Медична лабораторія “ДІЛА” запрошує на роботу медичну сестру. Офіційне працевлаштування гарантує оплачувані відпустки та лікарняні. Графік роботи зручний: з 7:00 до 12:00/15:00, а у вихідні дні – з 8:00 до 13:00, з плаваючими вихідними. Тут пропонують можливості професійного та кар’єрного розвитку, навіть без попереднього досвіду роботи, а також діють пільги на медичні дослідження для співробітників та їхніх родин.

Від кандидатів очікується середньо-спеціальна медична освіта та курси підвищення кваліфікації, актуальний військово-обліковий документ, клієнтоорієнтованість та бажання допомагати людям.

Основні обов’язки включають взяття венозної та капілярної крові у дорослих та дітей, урогенітального матеріалу, внесення інформації про пацієнтів, оформлення замовлень і видачу результатів досліджень. Також потрібно консультувати пацієнтів щодо переліку досліджень, цін та умов підготовки, проводити розрахунково-касові операції та готувати біоматеріал до транспортування.

Контакти: Юлія +380671270136.

Дитячий лікар-офтальмолог 

Дитячий лікар-офтальмолог

Заробітна плата: 23 500 – 40 000 грн (ставка + %)

Компанія “Люксоптика” шукає дитячого лікаря-офтальмолога. Вимоги до кандидата: вища медична освіта за спеціалізацією “дитяча офтальмологія”, бажано досвід від одного року, знання в галузі оптики та оптометрії. Лікар повинен бути професійним, відповідальним, охайним та вміти будувати конструктивні комунікації.

Обов’язки включають діагностику зору у дітей, підбір засобів корекції, консультації та ведення документації. Компанія гарантує офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, бонуси, медичне страхування та корпоративні знижки. Графік роботи: 2/2 або 3/3, з 10:00 до 20:00.

Контакти: Шевчук Елена +380678285377.

Лікар-лаборант, Біохімік

Лікар-лаборант

Заробітна плата: 25 000 – 35 000 грн

Компанія “Біофарма Плазма”, яка спеціалізується на виробництві ліків з донорської плазми крові, шукає біохіміка. Від кандидата очікується вища освіта у сфері біотехнології чи біохімії, досвід роботи від одного року, знання англійської на рівні Intermediate та бажання розвиватися. Основні обов’язки включають контроль зразків плазми, проведення ІФА та ПЛР-досліджень, аналіз даних і ведення документації.

Компанія пропонує офіційне працевлаштування, кар’єрні можливості, комфортний офіс у м. Біла Церква та часткову оплату харчування.

Контакти: Губрій Зоряна +380971021108.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ТОП гарячих вакансій в Києві для студентів та кандидатів без досвіду із заробітною платою від 20 тисяч гривень.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua