Стало відомо, коли у закладах освіти Ірпінської громади розпочнуть працювати їдальні

Стало відомо, коли у закладах освіти Ірпінської громади розпочнуть працювати їдальні
23 Вересня 2024, 17:24
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Уже з вівторка в ірпінських ліцеях № 2, «Лінгвіст» та «Мрія» розпочнуть роботу їдальні. Протягом наступного тижня планується відкриття харчоблоків у всіх інших навчальних закладах міста. Таке рішення прийняли сьогодні на робочій нараді з працівниками комунального підприємства «Громадське харчування» щодо організації харчування в закладах освіти Ірпінської громади. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Обговорили головні проблеми та плани на найближчий період щодо діяльності комунального підприємства. Значну увагу приділили фінансовим проблемам. Основними цілями сьогодні є погашення заборгованості перед працівниками підприємства, постачальниками продуктів та Управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради. Стабілізація фінансового стану забезпечить безперебійну та належну роботу підприємства», — зазначив Кравчук.

Він також повідомив, що на сесії Ірпінської міської ради, яка відбудеться цього четверга, планується розглянути питання про виділення коштів для комунального підприємства «Громадське харчування». Ці фінансові ресурси будуть спрямовані на погашення заборгованостей перед постачальниками та іншими кредиторами, що накопичилися через фінансові труднощі підприємства. 

«Наше головне завдання – забезпечити безперебійну роботу їдалень у закладах освіти Ірпінської громади, щоб діти отримували збалансоване харчування щодня. Усі сили міської влади та працівників комунального підприємства спрямовані на те, щоб цей процес був налагоджений на найвищому рівні, попри всі економічні труднощі. Ми впевнені, що спільними зусиллями зможемо не лише стабілізувати ситуацію, а й створити умови для подальшого розвитку системи шкільного харчування», – зазначив Андрій Кравчук.



Джерело: ITV