51 тисяча гривень для українських захисників: у Гавронщині провели благодійний ярмарок «Разом до Перемоги» (фото)

51 тисяча гривень для українських захисників: у Гавронщині провели благодійний ярмарок «Разом до Перемоги» (фото)
23 Вересня 2024, 14:45
Поділитися:

У суботу, 21 вересня, на території Гавронщинського старостинського округу, на підтримку Збройних Сил України, до Міжнародного Дня миру відбувся Благодійний ярмарок «Разом до Перемоги».

Захід було розпочато концертом, за участі наших місцевих талановитих колективів: народний фольклорний колектив «Берегиня», вокальний дует «Перлина» Будинку культури с. Гавронщина; вокальний аматорський колектив «Вербиченька» с. Фасова; народний аматорський вокальний гурт «Козацькі джерела», народний ансамбль української пісні «Чебреці» комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Макарівської селищної ради.

На Благодійному ярмарку були представлені вироби ручної роботи, а саме: сумочки, шкатулки, плетені корзинки та інше, розпис хною, виставка робіт українського побуту, домашня випічка, мед, солодощі, чай, кава та солодкі напої, а також гості могли поласувати шашликом, солянкою та іншими стравами.

Захід пройшов в невимушеній та душевній атмосфері.

Завдяки спільним зусиллям та небайдужості місцевих мешканців і гостей Гавронщини, під час ярмарку вдалося зібрати 51 300 гривень! Всі кошти, виручені з продажу ярмаркової продукції та зібрані під час концерту, будуть спрямовані на підтримку наших воїнів, які захищають цілісність та незалежність України.

Дякуємо кожному, хто долучився до доброї справи!

Разом до Перемоги!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Макарівщини.



Джерело