На Європейській площі Борисполя відбулися урочистості з нагоди Дня міста

На Європейській площі Борисполя відбулися урочистості з нагоди Дня міста
20 Вересня 2024, 22:25
Поділитися:

Під час заходу були вручені почесні нагороди «Відзнака міського голови» та медалі «Патріот України» місцевим захисникам, добровольцям і волонтерам, які працюють задля наближення Перемоги України. Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Також були відзначені волонтери та місцеві бренди, що підтримують громаду та військових, зокрема компанія «Хуторок» і волонтерський центр «Перемога».

Альона Василенко – доброволиця, захищає нашу державу у лавах Збройних Сил України, а в мирному житті – майстриня з вишивки, членкиня Творчого клубу «Спілка митців Борисполя»
Олексій Крохмалюк – військовослужбовець, хореограф спортивного бального танцю «Батакада»
Валентин Лесик – фельдшер комунального некомерційного підприємства «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»
Андрій Макаров – директор комунального підприємства «Місцева пожежна охорона»
Семен Макулов – заступник командира бойової машини, навідник оператор першої роти спеціального призначення, забезпечує оборону на Донецькому напрямку. З березня 2023 року доводить рашистській орді, що українці знають, за що воюють.
Олександр Мороз – доброволець, начальник групи інструкторів військової частини, керівник гуртка «Спортивний туризм» Бориспільського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Бориспільської міської ради.
Олександр Неганов – майстер-сержант служби цивільного захисту, старший майстер газодимозахисної служби 23 державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Київській області
Борис Писарчук – капітан, заступник командира окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України.
Сергій Худоба – капітан поліції, старший інспектор з професійної підготовки відділення кадрового забезпечення батальйону патрульної поліції в м. Бориспіль Управління патрульної поліції в Київській області. Він мріяв про безпечне місто, а став на захист всієї України!
Олександр Черненький – військовослужбовець. Про себе говорити не любить, а мужність, яку проявляє при виконанні бойових завдань на Курському напрямку, свідчить про його відданість Батьківщині!

Наше місто впевнено дивиться у майбутнє! Ми віримо у Велику українську Перемогу. Ця мрія обов’язково здійсниться. Бо ж у нас неймовірні люди, вони вміють працювати і захищати.

Також медаллю «Патріот України» були відзначені добровольці, волонтери, прості мешканці нашої громади, які кожен на своєму місці наближають нашу Перемогу:

Артур Багдасарян – солдат, стрілець-зенітник зенітно-ракетного взводу 2 механізованого батальйону 67 окремої механізованої бригади військової частини, разом із побратимами звільняв Харківщину від ворога, воює на Лиманському напрямку
Сергій Гончар – ветеран, учасник бойових дій у російсько-українській війні, активний громадський діяч
Володимир Горбач – сержант служби цивільного захисту, пожежний-рятувальник 23 державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Київській області
Інна Ламаш – вчитель Кучаківського ліцею імені гетьмана Івана Сулими, дружина військовослужбовця, ініціює благодійні ярмарки для збору коштів односельців, які боронять Україну.
Максим Муцький – старший лейтенант, військовослужбовець спеціального призначення Національної гвардії України «Азов», з перших днів війни став активним учасником територіальної оборони нашої громади. Сьогодні несе службу в найгарячіших бойових ділянках фронту.
Вадим та Вікторія Парасочки – волонтери, засновники благодійного фонду “Серця свободи”, організовують збір та доставку гуманітарної допомоги, виготовлення продуктів та відправку на фронт, збір коштів для Збройних Сил України
Олександр Смусь – військовослужбовець, старший лейтенант окремої піхотної бригади
Олексій Солодкий – військовослужбовець, молодший сержант 137 окремої бригади територіальної оборони розвідувального взводу.
Владислав Шкурко – штаб-сержант, військовослужбовець підрозділу, який здійснює бойові завдання по захисту повітряного простору Київської області
Микола Шульга – волонтер. За власні кошти, за кошти таких, як сам, виготовляє тушонку для наших захисників. Станом на зараз закрив понад 10 000 банок і продовжує цим займатися і сьогодні.

З великою повагою висловлюємо подяку національним брендам України, які добре відомі українському споживачеві «Хуторок». Подякою було відзначено директора компанії — виробника ТОВ «Стар Гросері» Лілію Лупало.

Подяку Київської обласної ради було вручено волонтерам Волонтерського центру «Перемога»: Наталії Сичовій, Людмилі Войненко, Регіні Жаріковій, Любові Заболєвій, Катерині Кизимишин, Наталії Крамній, Лілії Римар, Ніні Рогожиній та Вірі Чепурній.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, чиє життя нещадно обірвала війна та поклали квіти до пам’ятних місць…

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама