Київська ОДА та Інститут судових експертиз імені Бокаріуса підписали Меморандум про співпрацю

Київська ОДА та Інститут судових експертиз імені Бокаріуса підписали Меморандум про співпрацю
20 Вересня 2024, 14:43
Поділитися:

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та директор Інституту судових експертиз ім. Засл. проф. M. С. Бокаріуса Сергій Тюлєнєв підписали Меморандум про взаємодію між двома інституціями.

«Вже маємо ефективний досвід роботи з Інститутом і прагнемо його розширювати. Фахівці цієї інституції залучені до багаторівневого контролю за будівництвом фортифікацій, який запровадила Київщина», – зазначив Руслан Кравченко.

Він нагадав, що йдеться про будівельно-технічну експертизу виконаних робіт. Лише за результатами цієї експертизи проводиться остаточна оплата підрядникам. 

«Вдячний, що ефективність співпраці також оцінив і заступник міністра юстиції Андрій Гайченко, який був присутній під час підписання Меморандуму», – додав Руслан Кравченко.

Меморандум передбачає співпрацю інституцій у сферах науки, освіти та судово-експертної діяльності. Йдеться про спільні наукові дослідження, проведення заходів та надання науково-методичної, консультативної та практичної взаємної допомоги в питаннях наукової та судово-експертної діяльності.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація