На Київщині зафіксовано погіршення стану повітря через пожежі в екосистемах. Рятувальники продовжують ліквідацію загорянь

На Київщині зафіксовано погіршення стану повітря через пожежі в екосистемах. Рятувальники продовжують ліквідацію загорянь
20 Вересня 2024, 12:14
Поділитися:

В Київській області зафіксовано погіршення стану повітря через пожежі в екосистемах. Про це на сторінці Facebook повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко
У Вишгородському, Броварському, Обухівському та Бориспільському районах зафіксовані пожежі торф’яників, трав’яного настилу та лісової підстилки. Рятувальники продовжують ліквідацію загорянь.
За результатами із автоматизованих пунктів спостереження за станом атмосферного повітря у регіоні фіксуються перевищення допустимих концентрацій хімічних і біологічних речовин.
Радіаційний фон на території області перебуває в межах норми. Моніторинг стану повітря продовжується.
Задимлення також пояснюється сезонними перепадами температури. Тепле повітря і вологість призводять до туману і продукти горіння майже не розсіюються.
До поліпшення ситуації зі станом повітря фахівці рекомендують обмежити перебування на вулиці, закрити вікна у приміщеннях та не проводити провітрювання, пити багато води.

The post На Київщині зафіксовано погіршення стану повітря через пожежі в екосистемах. Рятувальники продовжують ліквідацію загорянь appeared first on Київська обласна військова адміністрація.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація