Макарівська селищна рада передала військовим безпілотники, дрони та РЕБ

Макарівська селищна рада передала військовим безпілотники, дрони та РЕБ
18 Вересня 2024, 14:46
Поділитися:

Три безпілотники, 27 дронів та РЕБ були передані військовим від Макарівської громади під час відрядження на Харківщину та Донеччину.

Про це повідомляє інформаційне агентство «MKV» посилання на повідомлення Вадима Токаря у telegram.

Керівництво Макарівської селищної ради разом з волонтерами благодійного фонду «Підтримка військових Макарівщини» відвідали наших земляків, які тримають оборону на Харківщині й Донеччині.
У результаті відрядження:

– хлопцям з Нацгвардії, які несуть службу в напрямку н.п. Борова Харківської області, було передано три безпілотники типу MAVIC 3.

– земляки, які також служать в Нацгвардії, але в іншому підрозділі, отримали від Макарівської громади засіб радіоелектронної боротьби ANTI FPV (РЕБ).

– нашим оборонцям, що несуть службу в н.п. Добропілля, було передано дороговартісний дрон типу DJI Matrice 30T.

– хлопці, з 3-го полку ССО, що перебувають зараз безпосередньо в Покровську, отримали від нашої громади комплект FPV дронів в кількості 26 шт разом з антенами, пультом керування та додатковими АКБ.

«Дякуємо всім, хто не стомився від війни і допоміг нашим військовим маскувальними сітками, домашніми смаколиками, вкрай потрібними ліками, миючими засобами, вологими серветками, продуктами харчування і не тільки!
Дякуємо захисникам! Завдяки вашим надлюдським зусиллям ми й досі живемо в Україні під жовто-блакитним прапором!»
, – зазначив Вадим Токар.

Раніше ІА МКВ писала про передачу Макарівською селищною радою прикордонникам Житомирського загону висококласного безпілотного авіаційного комплексу FPV.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Макарівщини.



Джерело