Що буде з транспортом у понеділок і як дістатись з Виноградаря, Нивок і Лісового масиву на роботу

image
14 Липня 2019, 11:16
Поділитися:

Нагадаємо, що з понеділка, 15 липня, на станціях метро «Нивки» та «Іподром» перестануть продавати жетони і в касах, і в автоматах.

На вулиці Мостицькій через аварію на колекторі великого діаметру продовжуються ремонтні роботи, але сьогодні частину проїжджої дороги відкрили для транспорту. В тому числі й тролейбусів №25 та 28.

Крім того, «Київпастранс» скасував своє попереднє рішення про зміни маршрутів тролейбусів №№ 37, 37А та автобусів №№ 11, 33, 81, 154, 258. Про це повідомили у «Київпастрансі».

Про терміни запровадження змін у маршрутну мережу в районі станції метрополітену «Лісова» буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 13 липня буде змінено маршрути тролейбусів №№ 37, 37А та автобусів №№ 11, 33, 79, 81, 154.

Як ідеться в повідомленні комунального підприємства, на території розворотного кільця біля станції метро «Лісова», у місці передбаченому для будівництва торговельного центру, власники наявних торговельних споруд своєчасно не звільнили їх від товарів та іншого майна. Тож, у зв’язку із відповідним коригуванням термінів початку будівництва внесення змін до шляхів слідування маршрутів наземного громадського транспорту загального користування, які обслуговує КП «Київпастранс», також переноситься.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ