Найбільш активно перевіряє дані в дільницях молодь

image
19 Лютого 2019, 03:56
Поділитися:

Щоб не було проблем і непорозумінь у день виборів, кожна особа, що має право голосувати, має перевірити свої дані у списках виборчих дільниць.
Про це йшлося на нараді міськвиконкому. Всі дільничні комісії утворені на постійній основі, цього року в Борисполі до переліку додано ще одну – на базі Академічного ліцею.
Перевірити свої дані можна через особистий кабінет виборця або безпосередньо на виборчій дільниці.
На нараді було зазначено, що останнім часом спостерігається цікава тенденція – найбільш активною категорією населення у цьому питанні є молодь. Це свідчить, що розмови про те, що голосують переважно люди літнього віку, не відповідає дійсності. Здебільшого молодь перевіряє свої дані саме через особистий кабінет виборця. За минулий тиждень це здійснили 713 осіб, у 122 осіб були зауваження, які потребували уточнення. Тож фахівці радять не зволікати і завчасно перевірити списки, щоб під час голосування не виникло проблем.
Нагадаємо, на офіційному веб-сайті Державнй реєстр виборців функціонує програмний ресурс «Особистий кабінет виборця», де можна перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців. Для цього потрібно пройти процедуру реєстрації. Відповідь на запит буде надіслана на електрону пошту. У разі відсутності в Державному реєстрі виборців або наявності розбіжностей з даними, вказаними запитувачем, та інформацією, що значиться в Державному реєстрі виборців, надійде повідомлення із запрошенням звернутися до відповідного відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем проживання.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама