До уваги ірпінців: як відновитися після важкого тижня

image
13 Липня 2019, 14:44
Поділитися:

Дотримання нескладних правил дозволить повністю відновитися за вихідні.
Читайте також: Куди піти на вихідних 13-14 липня
З виснаженням можна і потрібно боротися, адже немає нічого важливішого здоров’я. А здоров’я – це бадьорість та енергійність, гарний настрій і бажання йти назустріч яскравим емоціям.
Щоб швидко відновитися після робочого тижня, зняти напругу і очиститися від негативних думок, скористайтеся наступними порадами.

Не думайте про роботу. Нервове напруження не покидатиме вас до того часу, поки ви самі не перестанете думати про предмет хвилювань. Коли ви переступаєте поріг будинку, припиняйте думати про робочі питання. Просто пообіцяйте собі, що обов’язково повернетеся до їх вирішення в понеділок.
Відкладіть смартфон подалі. Не поринайте в стрічку новин або в жваві коментарі під спірним постом у соціальній мережі відразу ж після повернення з роботи додому. Спокійно роздягніться, прийміть теплий душ і розслабтеся.

Переключіть свою увагу на цікаве заняття. Якщо просто взяти і перестати думати про роботу ви не можете, займіться тим, що вас автоматично відверне. Це може бути улюблений серіал, книга, приготування смачної вечері, розгадування кросвордів і “розфарбовки” для дорослих. Як тільки ви відпустите думки, що вас пригнічують, відразу відчуєте себе краще.
Прогуляйтеся на свіжому повітрі. Півгодинна  прогулянка дозволяє відволіктися від проблем, звернути увагу на жваві вулиці і мальовничі краєвиди міста. Крім того, завдяки прогулянці розминаються затиснуті в умовах сидячого способу життя м’язи.

Читайте також:«Територія спорту» проведе безкоштовне тренування в Ірпені
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня