«Криша не поїхала». За гроші!.

image
13 Липня 2019, 12:06
Поділитися:

Сьогодні ранком колишній адміністратор місцевого «Сільпо», нинішній голова васильківської організації НРУ Андрій Шевченко в мережі ф.б. написав, далі цитата: — «Дякуючи Ігорю Кононенко, який кришує мера Василькова, громада міста Василькова може залишитися без парку що біля річки Стугна…».

Далі подає текст оголошення, далі знову цитата: — «…Удобная схема подъезда по территории. В наличии развитая сеть инженерных коммуникаций: на територии есть административное здание, электроснабжение — 12 000 VA, водоснабжение — скважина своя водонапорная башня, централизованная канализация…газ среднего давления подключен…».

Будь-яка людина, яка перебуває при своєму розумі, відразу здогадається, що мова в оголошенні йде про територію колишнього заводу «Холодильник», а не про парк на березі Стугни, як пише Шевченко.

Ви думаєте, що в нього «криша поїхала»?.. Я думаю, що ні! Скоріше всього, гроші тут зіграли свою роль… Добре знаючи Андрія, допускаю, що ради грошей він готовий і не на такі підлості…

PS. Можливо в недалекому майбутньому з”явиться подібне оголошення про продаж території «Шкірфірми» по вул. Гоголя. Як кажуть — а з чим чорт не шуткує…

Джерело: Рідне місто