Голова КОДА встановив 1 листопада 2019 року граничним терміном добудови Вишнівської ЗОШ №1

image
12 Липня 2019, 19:27
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав м. Вишневе Києво-Святошинського району, де ознайомився з ходом будівництва ІІ черги Вишнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Очільник Київщини оглянув приміщення школи та поспілкувався з представниками місцевої громади щодо проблемних питань.

Зустріч відбувалася на базі освітнього закладу за участю уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, заступників голови облдержадміністрації, керівництва Київської облради, керівників структурних підрозділів КОДА, керівництва міста і району, представників підрядної організації.

ІІ черга будівництва Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 розпочалась ще у 2006 році. Проте через відсутність фінансування у 2014 році її було призупинено до 2017. На сьогодні будівництво відновлено. Запланована дата здачі в експлуатацію – грудень 2019 – січень 2020 року.

Як зазначив Михайло Бно-Айріян, потрібно максимально активізувати спільну роботу усіх відповідальних структур. «Аби діти якомога швидше могли навчатися в новому приміщенні, будівництво має відбуватися в паралельному режимі на усіх об’єктах – одночасно зі стадіоном, благоустроєм території та іншими необхідними роботами. 1 листопада об’єкт має бути повністю завершений. Далі ми приступаємо до його здачі», – наголосив очільник Київщини.

Голова КОДА дав доручення профільним заступникам голови облдержадміністрації спільно з генеральним підрядником розробити та надати узгоджений план-графік будівництва і його фінансування.

Михайло Бно-Айріян зазначив, що задля швидкого вирішення питання з фінансуванням добудови школи з бюджетів області, району і міста будуть виділені додаткові кошти та запевнив у особистому контролі ходу будівництва.

«Дані об’єкти повинні співфінансуватись з бюджетів усіх рівнів. Лише спільними зусиллями ми швидко зможемо завершити будівництво та створити належні умови для навчання дітей. Адже для нас дуже важливо, щоб кожна дитина в області навчалася в комфортних умовах та отримувала якісну освіту. Від цього залежить майбутнє нашої держави», – наголосив очільник Київщини.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація