Губернатор провів нараду щодо бориспільської лікарні: міську раду хочуть включити до співзасновників БЛІЛ

image
12 Липня 2019, 17:48
Поділитися:

Бориспільську міську раду хочуть включити до співзасновників КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування». Для цього мають бути внесені відповідні зміни до статуту БЛІЛ, а саму ініціативу мають підтримати міські депутати.

Це стало одним із підсумків робочої наради у губернатора Київської області Михайла Бно-Айріяна із чиновниками міської та районної влади щодо функціонування бориспільської лікарні.

Як повідомили у прес-службі Київської ОДА, під час зустрічі було обговорено проблемні питання медичного закладу та напрацювали подальший план їх вирішення.

«Розглянуто пропозицію внести на розгляд чергової сесії Бориспільської районної ради питання про зміни до статуту КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» і включити до числа засновників Бориспільську міську раду у встановленому законодавством порядку з метою ефективного використання місцевих бюджетів для надання якісних медичних послуг населенню», – зазначено у повдіомленні.

Крім того, Бно-Айріян надав доручення заступнику Аллі Арешкович протягом 10 днів підготувати медичне завдання на реконструкцію КНП «Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування» з урахуванням вимог, передбачених до лікарні інтенсивного лікування ІІ рівня.

«Ми невідкладно починаємо роботу над виправленням проблемної ситуації у Бориспільській багатопрофільній лікарні. Наразі головне – контроль, ефективність та швидкість у вирішенні нагальних питань», – наголосив губернатор.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама