Відбулася ХХХІХ сесія Вишневої міської ради VII скликання

image
12 Липня 2019, 17:19
Поділитися:

Відбулася ХХХІХ сесія Вишневої міської ради VII скликання У роботі пленарного засідання, яке вели голова Ілля Діков та секретар ради Сергій Пишний, брали участь 30 депутатів. На сесії вони розглянули основні та земельні питання – всього 76.

Депутати проголосували за зміни до рішення про «Про міський бюджет на 2019 рік», про затвердження Статуту Комунального підприємства «Вишнівськводоканал» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області в новій редакції, про надання дозволу на списання з балансу Комунального підприємства «Вишнівськводоканал» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області основного засобу, а також Про схвалення проекту рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад» тощо.

Окрім цього, затверджено Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій, надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Вишневого гармат, після виконання робіт з їхньої демілітаризації. За словами директора Історико-краєзнавчого музею Вадима Бухарова, гармати встановлять в парку «Перемога» на південній стороні міста.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради