Замість демонтованих погребів в Броварах побудують сучасний інклюзивний майданчик для відпочинку, інтерактивних ігор, реабілітації, соціалізації діток з інвалідністю

image
12 Липня 2019, 14:32
Поділитися:

08.07.2019 року в Броварах по вулиці Короленка 60-а та 60-б, у районі будівництва нової школи, проводиться демонтаж самовільно виритих погребів. Про це вже повідомлялось на сторінці Броварської міської ради та інших видань міста.

Після повідомлення про ліквідацію самовільно встановлених погребів по вул. Короленка, 60-а та 60-б, до Броварської міської ради почали надходити запитання від броварчан, а що ж буде на тому місці? Ось що про це повідомляє Броварська міська рада.
Відповідаємо: буде сучасний інклюзивний майданчик для відпочинку, інтерактивних ігор, реабілітації, соціалізації діток з інвалідністю. Все – гойдалки, гірки, покриття, обладнання – буде пристосовано для потреб особливих дітей. 


За інформацією управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради до загальноміської цільової Програми з будівництва, реконструкції, встановлення та облаштування дитячих ігрових, спортивно-ігрових та спортивних майданчиків у м.Бровари на 2018-2022 роки включено об’єкт “Капітальний ремонт дитячого майданчика по вул. Короленка, 60-а, 60-б в м.Бровари Київської області”(див.візуалізацію).
Цей майданчик буде відрізнятися збільшенням рівня безпеки та доступності для всіх категорій особливих дітей. 
Також передбачено облаштування тротуарів та ремонт міжбудинкового проїзду.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed