Лікувальний корпус за 170 мільйонів

image
12 Липня 2019, 13:14
Поділитися:

Будівництво корпусу інтенсивного лікування, який буде складовою «Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування», виходить на старт.

Скресла крига у підготовці до будівництва корпусу, на яке місто зарезервувало кошти при формуванні бюджету. Коригування проекту доручили проектантам, які його виготовляли.

«До конструктивної частини проекту, який місту передали із районної ради, ніякі зміни не вносяться, — повідомив Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук, коментуючи ситуацію. — Враховуються збільшення мінімальної зарплати та подорожчання матеріалів».

Міська рада, готуючи платформу для будівництва, на сесійному засіданні 25 червня 2019 року затвердила Програму будівництва корпусу інтенсивного лікування на вул. Котляревського, 1 в місті Борисполі Київської області на 2019-2021 роки. Відповідно до рішення депутатів, загальний обсяг її фінансування складає 170 млн грн. Із них 105 млн грн планується виділити з міського бюджету, 50 млн грн сподіваються отримати з обласного і 15 млн грн — з інших джерел, не заборонених законодавством.

«Вістям» стало відомо: відкоригований проект уже передано на експертизу із сумою вартості будівництва 184 млн грн. Після експертизи ця сума, як правило, стає меншою. Наступний етап — тендер.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський під час візиту в Бориспіль дав завдання владі збудувати корпус за рік.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама