На Троєщині реконструювали розв’язку, готуються зробити ще одну

image
10 Липня 2019, 16:59
Поділитися:

У Деснянському районі Києва реконструювали розв’язку на перетині вулиць Оноре де Бальзака та Каштанової.

Облаштування розв’язки – одна зі складових комплексу з ефективної організації автомобільного сполучення Деснянського району з іншими районами столиці. Про це повідомляє КМДА.

На перетині вулиць Бальзака і Каштанової організували повноцінний двосторонній рух, налаштували під нього роботу світлофору. Це збільшило пропускну здатність розв’язки.

– Тут замінили асфальт, встановили нові опори освітлення. Це дуже хороший показник, як можна змінити за невеликі кошти транспортну ситуацію в районі, – сказав заступник голови КМДА Дмитро Давтян.  На розв’язці здійснили благоустрій території, встановили сучасне LED-освітлення, також облаштують велодоріжки.

– Роботи виконали трохи більше ніж за два місяці без зупинки руху. Кошторисна вартість об’єкту – 12 мільйонів гривень. Тут також  замінили і всі комунікації, – розповів голова Деснянської РДА Геннадій Заболотний.

Надалі у Деснянському районі будуть реконструювати розв’язки на перетині вулиці Оноре де Бальзака і проспекту Шухевича з організацією виїзду в бік Дніпровського району, Райдужного масиву.

Як і на всіх об’єктах дорожньої інфраструктури, тут не обмежаться оновленням асфальту. Будуть перекладені і всі комунікації, оновлена контактна мережа тролейбусу, змонтують підпірні стіни, встановлять нове LED-освітлення.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ