У день свята поліції злочинці викопали і вивезли 30 м трубопроводу

image
9 Липня 2019, 10:25
Поділитися:

Розкрадання трубопроводу, що належить КП «Бориспільводоканал», триває. Про це на плановій нараді 4 липня розповів міський голова Анатолій Федорчук.

«На території полів фільтрації 27 червня невідомі особи викопали і вивезли 60 метрів трубопроводу. Цей трубопровід в свій час призначався для відведення стічних вод із Борисполя до Бортничів, але не використовувався. Проте сьогодні це питання є дуже актуальним. Я зустрічався з мером Києва і директором КП «Київводоканал». Наразі є політична згода, щоб цей проект поновити. Вкравши труби, злочинці нанесли місту величезні збитки. Крім того, під час розкопування трубопроводу було пошкоджено високовольтний кабель, який живить аеропорт «Бориспіль», що могло призвести до пошкодження летовища», — зазначив Анатолій Федорчук.

Невідомим тоді вдалося втекти. Але вранці 4 липня, в День поліції, злочинці повернулися і розкопали іще 30 м трубопроводу. Патрульна поліція затримала 7 осіб. На місце злочину приїхали слідчий і представники КП «Бориспільводоканал». На очах здивованих комунальників слідчий привітався із затриманими крадіями.

«Слідчий привітався з цими бандитами як з рідними братами, а нас відправив із місця події готувати документи, які підтверджують, що труби належать саме водоканалу. Поки ми готували документи, ця банда спокійно погрузила викопані труби і вивезла їх в невідомому напрямку. Як може слідчий відділ поліції таке допустити», — обурюється директор КА «Бориспільводоканал» Олександр Гануш.

Представник поліції повідомив, що на даний момент триває перевірка, після якої всіх причетних до цього злочину осіб буде притягнуто до відповідальності.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама