Зе! депутат «Слуга народу». Сергій Бунін

image
6 Липня 2019, 10:22
Поділитися:

Позачергові вибори до Верховної Ради розпочато, тож тепер люди можуть почати знайомство із кандидатами у народні депутати. На 98-му виборчому окрузі претендентів від різних партій 16 (станом на 3 червня), проте одним із найперспективніших на перемогу — кандидат від президентської політичної партії «Слуга народу» — Сергій Валерійович Бунін.

Запропоновані Зеленським нові обличчя є цікавими персонами для української політики. До того ж, згідно останніх соціологічних опитувань на першому місці серед партійних кандидатів у народні депутати до ВР є представники саме політичної партії «Слуга народу». Відповідальні, комунікабельні, перспективні, сповнені ентузіазму та сил майбутні депутати ВР бажають змін у країні.

Президент України Володимир Зеленський та його команда пропонують громаді 98 округу (м. Бориспіль та Яготин, Бориспільський, Згурівський, Переяслав-Хмельницький, Яготинський райони, а також Княжичі та Требухів Броварського району) підтримати свого кандидата Сергія Буніна. Це людина, котра знає, що таке важка праця та цілеспрямованість. Він прийшов у політику після Революції гідності із бажанням змін.

«Він — наш!»

3 липня в УНІАН відбулася прес-конференція політичної партії «Слуга народу».

Голова партії Дмитро Разумков представив журналістам та громадськості кандидата Сергія Буніна як людину старанну, чесну і відповідальну. «Я довірив Буніну 98-й округ, а разом з ним і всю Україну. Я впевнений у потенціалі та цілеспрямованості Сергія Валерійовича як політика, здатного впливати на процеси в столичному регіоні. Це наш кандидат, надійний, і разом із громадою округу та нашою командою він зможе навести лад у столичній області», — наголосив Разумков.

«Слуга народу» за кожного

«Команда «Слуги народу» запропонувала мені приєднатися до них та балотуватися в народні депутати, на що я погодився без роздумів. Я йду до українського парламенту відстоювати права всіх, хто живе в місті Бориспіль, Бориспільському, Згурівському, Переяслав-Хмельницькому, Яготинському районах, а також Княжичах та Требухові Броварського району. Я знаю, що більшість не задоволені рівнем життя і через це багато молоді та людей середнього віку виїхало на заробітки за кордон. На черзі, в пошуках кращого, ще 5 млн українців готові залишити Батьківщину», — стверджує Бунін.

Повірив в революцію

«Під час Революції гідності я повірив у те, що зміни на краще можливі, адже це залежить від кожного і працювати необхідно щодня без упину.
На жаль, за останні п’ять років українці отримали більш узурповану владу, а, обравши Президентом України Володимира Зеленського, довірили йому свої сподівання, — говорить кандидат у народні депутати Сергій Бунін, додаючи, що новообраний Президент самостійно не може змінити країну, тому потрібна команда однодумців. — Розпустивши Верховну Раду, він дав можливість кожному з нас стати ближчим до світлого майбутнього своєї країни, до України своєї мрії. Парламентські вибори повинні зламати голку, на якій тримається життя «Кощія Безсмертного», — наголосив Сергій Валерійович.

Пріоритет: будівництво європейської країни

Україна опинилася на останньому місці в Європі за рівнем доходів громадян. Завищена вартість на комунальні послуги, мала заробітна плата, дороговартісні товари першочергового вжитку — все це змушує людей жити в борг. Для мене кілька років є повчальним прикладом історія з життя однієї пенсіонерки: одного разу я був на ринку та побачив, як старенька бабуся підійшла до кіоску і попросила у борг кілограмову пачку крупи, бо їй не вистачає грошей. Продавчиня розповіла мені, що ця бабуся майже всю свою пенсію витрачає на комунальні послуги, а на життя залишаються одні копійки. Тому тепер для мене пріоритетом є можливість побудови справжньої європейської країни. Я сподіваюся на те, що закордонні інвестори почнуть вкладати фінанси в розвиток нашої країни. Я щиро вірю в те, що наші громадяни повернуться з-за кордону до процвітаючої України. І зміни на краще тільки в наших руках!»

«Підтримайте партію «Слуга Народу», підтримайте мене на виборах по округу №98. А ми підтримаємо вас. Зробимо їх разом», — висловив сподівання Бунін.  

Зустріч із виборцями у Борисполі

Для знайомства із громадою Борисполя кандидат від «Слуги народу» 2 липня прийшов на зустріч із виборцями до колишнього КРК «Бархат».
У доброму гуморі та із щирим бажанням дізнатися більше про регіон Сергій Валерійович зустрічав виборців у холі закладу. Бажаючих познайомитись із запропонованим командою Зе!кандидатом до ВР прийшло чимало, серед них були як молоді, так і люди похилого віку.

«Моєю метою є можливість процвітання невеликих українських міст та сіл, я мрію, щоб вони стали схожими на європейські, бо, вважаю, життя найбільшої країни Європи не повинно концентруватися лише в її столиці. Я знаю про проблему із сміттєвим полігоном на Бориспільщині та об’їзною дорогою навколо Борисполя. Не секретом є і те, що місто потерпає від перепадів напруги електромереж, чув про проблему із нестачею місць у навчальних закладах на території Борисполя», — говорив Бунін та додав, що спілкувався із місцевими людьми щодо впровадження реформи децентралізації та створення об’єднаних територіальних громад.

На наболіле питання від місцевих щодо території колишнього дитячого закладу «Факел», який наразі перебуває у підпорядкуванні ДП «Бориспільський лісгосп», Сергій Бунін дав чітку відповідь: мовляв «собака зарита не там», і дану тему необхідно розглядати глибше. Але пообіцяв розібратися у даному питанні та повернути дитячий оздоровчий заклад Борисполю.

«Справ на окрузі багато, тому я почав роботу над шляхами їх вирішення. Разом з громадою регіону ми зробимо округ одним із найкращих в області. Я відкритий до спілкування з людьми, хочу чути пропозиції, знати про їхні проблеми. За цей короткий передвиборчий термін я постараюся приїхати у кожне село на своєму окрузі, почути кожну людину і дам свою руку підтримки кожному», — пообіцяв кандидат від політичної партії «Слуга народу».

На 98 окрузі Сергій Бунін виступає за:
прозорість місцевих бюджетів, щоб гроші витрачалися так, як цього хоче громада;
за можливість кожному отримати субсидію на комунальні послуги;
можливість зниження ціни на газ, теплу воду та електроенергію;
відновлення кредитування бізнесу та істотного зменшення відсотків за кредитом;
підтримку державою фермерських господарств;
вирішення проблеми вивезення сміття шляхом залучення державних та інвестиційних котів;
вивезення та утилізацію сміття шляхом залучення коштів державного бюджету для будівництва сміттєпереробного заводу;
захист малого та середнього український бізнесу, щоб через сплату податків кожного року індексувати пенсії не менш, ніж на 10%;
побудову окружної дороги навколо Борисполя
У Верховній раді обіцяє відстоювати:
скасування недоторканності народних депутатів та запровадження механізму відкликання депутатів, які втратили довіру виборців;
створення другого рівня державного пенсійного забезпечення;
переведення усіх соціальних пільг у грошову форму;
звільнення малого та середнього бізнесу від свавілля чиновників та рейдерів;
незмінність чинних умов оподаткування для суб’єктів малого підприємництва — фізичних осіб;
запровадження системи обов’язкового медичного страхування; створення чіткого і зрозумілого гарантованого пакету медичних послуг;
підвищення рівня матеріально-технічного забезпечення лікарень;
зупинення відпливу цінних кадрів з армії; запровадження чіткої системи навчання та перенавчання солдатів і офіцерів;
запровадження державної стратегії оптимізації житлово-комунальних тарифів за рахунок демонополізації енергетичних ринків;
збільшення власного видобутку енергоресурсів та усунення корупційної складової в тарифоутворенні;
запровадження кримінальної відповідальності за незаконну вирубку лісів і грубі порушення правил поводження з відходами;
надання базового матеріального забезпечення педагогів на рівні трьох мінімальних зарплат;
запровадження «Економічного паспорту українця», за яким всі діти отримають частку від експлуатації природних ресурсів на індивідуальні рахунки;
переведення максимально можливої кількість державних послуг в он-лайн;
забезпечення незалежності антикорупційних органів;
ухвалення законів, необхідних для виконання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС і розширення співпраці з Євросоюзом і НАТО.
9 фактів про кандидата
Народився 3 травня 1971 року на Київщині у сім’ї звичайних робітників.
Має дві вищі освіти: закінчив Український транспортний університет за спеціальністю «Інженер-механік» та Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство».
Із 18 років працював машиністом автомобільного крана в НВО «Укрпромбудсервіс», потім була дворічна служба у збройних силах СРСР.
Повернувшись із армії наприкінці 1991 року, знов працював в Укрпромбудсервісі — водієм, а потім інженером. Із 1995 року був підвищений до посади заступника директора, згодом став і генеральним директором.
Найбільшим досягненням та гордістю свого життя вважає виховання власного сина, який на сьогоднішній день працює в IT-галузі.
Депутатом Київської обласної ради Бунін став у 2015 році. На сьогоднішній день він очолює постійну комісію Київської обласної ради з питань управління комунальною власністю, приватизації та житлово-комунального господарства та впровадження енергозберігаючих технологій.
Завдяки своїй відповідальності, як депутат Київської обласної ради, 100% відвідує усі сесії та депутатські комісії.
На сьогоднішній день Сергій Бунін є представником справжнього українського середнього класу. Із 2001 року по теперішній час є директором ТОВ «Грант».
Є головою благодійної організації «Ліга підтримки вітчизняного виробника». Разом зі своєю командою допомагає розватися нововореним компаніям, які будують свій власний бізнес на основі інноваційних ідей чи на основі нових технологій.
Стверджує, що пішов на позачергові парламентські вибори аби стати справжнім слугою українського народу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама