Участь у другому випробуванні для магістрів узяли 87,6% зареєстрованих учасників

image
5 Липня 2019, 17:11
Поділитися:

Участь в єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) для вступу на магістратуру, яке відбулося 4 липня, взяли 14 259 осіб, що становить 87,6% від загальної кількості зареєстрованих учасників. Із них 12 учасників було не допущено до пунктів тестування: одну особу – через відсутність одного з обов’язкових документів, 11 – через запізнення.

Про це інформує офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

– За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь в єдиному фаховому вступному випробуванні взяли 14 259 осіб, що становить 87,6 % від загальної кількості зареєстрованих, – говориться у повідомленні.

За даними Центру, особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ через поважні причини, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

Для цього упродовж 3 календарних днів необхідно подати до регіонального центру підтверджувальний документ.

УЦОЯО нагадує, що у додатковій сесії можуть взяти вступники, які:

1) брали участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ, але стосовно них було допущено процедурне порушення, яке вплинуло на об’єктивність результатів, що підтверджено рішенням регламентної комісії;

2) брали участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ, але не змогли завершити виконання завдань у зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я або іншими обставинами, підтвердженими відповідними рішеннями комісій;

3) не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ через незалежні від них об’єктивні причини.

Рішення про допуск вступника до участі в додатковій сесії ухвалюється регламентною комісією.

Тестові зошити єдиного вступного фахового випробування та правильні відповіді до завдань тестів від 5 липня розміщені на сайті УЦОЯО в розділі «ЄВІ/ЄФВВ. УЧАСНИКУ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ».

Нагадаємо, додаткову сесію ЗНО з української мови складали 85% зареєстрованих учасників.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ