Інформація з виборчих штабів кандидатів в нардепи…

image
5 Липня 2019, 15:57
Поділитися:

Виборчий скандал на Київщині: на ОВК №94 намагаються затвердити склад ДВК за участі «мертвих душ». На ОВК №94 (центр: місто Обухів, включає міста Васильків, Обухів, Васильківський, Обухівський райони) виник гучний скандал, через те що голова виборчої комісії відмовляється надати кандидатам у народні депутати України та членам ОВК для ознайомлення заяви осіб, запропонованих до складу дільничної виборчої комісії, про згоду на їх участь у роботі виборчої комісії від відповідного суб’єкта подання.

Відео-трансляцію з ОВК №94 виклав у Facebook один із кандидатів у нардепи Сергій Дронов.

«Я, Сергій Дронов, наразі роблю все, щоб зі злодіями, фальсифікаторами та хабарниками було покінчено раз і назавжди! Прошу вашої підтримки у поширенні інформації про спроби фальсифікації виборів!» – написав він.

Так, за отриманою нами інсайдерською інформацією, на сьогоднішньому засіданні ОВК №94 збиралися затвердити склад ДВК за участі «мертвих душ» та мешканців окупованих територій.

Ймовірно це робиться для того, щоб напередодні дня голосування замінити в дільничних комісіях ці «мертві душі» на підготовлених людей для фальсифікації результатів виборів в інтересах одного з кандидатів. Але, попри будь які вимоги кандидатів в народні депутати, голова комісії Циганій С.О. надавати вказані заяви для ознайомлення відмовляється. Члени ОВК та присутні на дільниці кандидати в депутати написали голові ЦВК Сліпачук Т.В. заяву-звернення про порушення прав членів комісії ОВК №94 та чекають на її відповідь.
http://ukr-fakty.com/uk/pravo/855

 

Джерело: Рідне місто