В’ячеслав Кучер провів черговий особистий прийом громадян

image
5 Липня 2019, 14:02
Поділитися:

Проведення особистих прийомів громадян керівництвом Київської обласної державної адміністрації є важливим засобом оперативного опрацювання і вирішення проблемних питань мешканців області.

Сьогодні, 5 липня, заяви громадян розглядав тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської ОДА В’ячеслав Кучер.

Під час особистого прийому було розглянуто три колективних та одне індивідуальне звернення від мешканців Вишгородсього, Бородянського та Фастівського районів. Зокрема, питання щодо незаконного будівництва багатоповерхівки, присвоєння статусу вдови учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, а також питання землекористування.

За результатами спілкування В’ячеслав Кучер на кожне із порушених питань надав громадянам вичерпні відповіді та роз’яснення. З метою врегулювання проблем заступник голови облдержадміністрації дав доручення відповідним структурним підрозділам у межах чинного законодавства надати допомогу у їх вирішенні.

Нагадаємо, прийом громадян проводиться відповідно до  Графіку проведення особистого прийому громадян керівництвом Київської обласної державної адміністрації. Записатися на особистий прийом можна у відділі роботи зі зверненнями громадян за тел. 286-14-75 та 286-17-39. Також у Київській ОДА з 09:00 до 18:00 працює телефон довіри: (044) 286-84-11.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація