На Почайні відкрився магазин для вразливих верств

image
17 Лютого 2019, 13:55
Поділитися:

Поблизу речового ринку «Почайна» відкрилася соціальна крамничка. Товари масового вжитку, такі як хліб, цукор, мука та олія, тут продаватимуть за ціною на 15-40% нижче, ніж в іншіх магазинах.

 

У першу чергу крамничка орієнтується на соціально незахищені верстві населення, для яких цінова різниця буде особливо відчутна, однак, купувати продукти за зниженими тут зможе кожен охочий.

– Концепція соціальної крамнички передбачає продаж 50-100 найменувань товарів широкого попиту за ціною закупівлі у виробника, тобто, на 15-40% дешевше, ніж в інших магазинах. Ще близько 50-100 найменувань товарів (переважно, кондитерські вироби) продаватимуться з невеличкою націнкою, щоб хоча б частково коменсувати зарплати продавців, оренду та комунальні витрати, – пояснює директор речового ринку «Почайна» Олександр Чепурка.

 

Як пояснюють засновники, проект є суто дотаційним і має соціальну мету. Соціальні крамнички в Києві вже відкрилися в Солом’янському та Голосіївському районах, а незабаром планується відкриття на Печерську та в Пущі-Водиці.

Соціальна крамничка на станції метро «Почайна» відкрилася у так званих «жовтих рядах» речового ринку за адресою: просп. Степана Бандери, 16, ряд №2, місце №33 и працює щодня з 11:00 до 19:00.

Нагадаємо, що раніше соціальний магазин відкрили на Солом’янському ринку.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ