Навігатор натретє липня: куди піти у Києві

image
3 Липня 2019, 06:28
Поділитися:

3 липня – всесвітній день без пластика! Тому сьогодні навіть у театр можна сміливо йти з полотняною торбочкою, або на презентацію книжки (містка торбинка – скарб для книгомана). Також сьогодні закривається сезон у  KozlovskyiArtCenter,  Дана Павличко розповідає, як створити успішне видавництво, а мандрівник Валерій Кришень про те, як об’їхати світ на мотоциклі за 307 днів. Варіантів на гарний вечір чимало – обирайте те, що до душі.
 

Киян запрошують прибрати Дніпро від пластику на каяках. Таким чином активісти відзначать 3 липня International Plastic Bag-Free Day – Міжнародний день без пластику в Україні. Серед учасників буде проведено конкурс за кількістю зібраного сміття та власної ефективності. Екіпаж, який збере найбільшу кількість, отримає авторські дизайнерські та екологічні сумки від бренду Re: ban. З собою радять взяти крем від засмаги, водичку, панамку та за бажанням змінний одяг з довгим рукавом. Перевдягатися буде де.

Кількість учасників обмежена кількістю каяків. Реєстрація у формі https://forms.gle/sfVCxwT1GWrczqRb7.

Участь безкоштовна.


Вечір в кіно: «Хороший листоноша»

Киян запрошують на перегляд фільму «Хороший листоноша» режисера Тоніслава Хрістова в рамках серії показів Подорожі за горизонт, спільного проєкту Мистецького арсеналу і Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Маленьке і нескорене болгарське селище біля кордону з Туреччиною опиралося іноземним загарбникам ще з часів Римської та Османської імперій. Сьогодні його електорат – 38 літніх болгар – вирішує майбутнє Європи…

Коли: о 21:00

Де: Мистецький арсенал, Вулична сцена, вул. Лаврська, 12

Вартість: 80 грн.


Вечір з користю: як створити успішне видавництво

Киян запрошують на зустріч із Даною Павличко (Dana Pavlychko) – успішною видавчинею і директоркою Видавництво Основи. У 2010 Дана Павличко (Dana Pavlychko) очолила Видавництво Основи, тоді їй було 23 роки. Вона зробила ребрендинг та змінила підхід до видавництва книжок. Вона перетворила створення книги на мистецтво. «У 23 роки я отримала видавництво старого зразку. Офіс був у «хрущовці». У нас не було грошей. На рахунку інколи було 5 тисяч гривень в місяць. Україна змінилась і потрібно було щось міняти в «Основах». І був вибір або закриватися або щось змінювати». Зараз видавництво – одне з найуспішніших в Україні.

Коли: о 19:00
Де: вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація за посиланням http://bit.do/DanaPavlichko


Вечір в театрі: 7 розгніваних джентльменів


Киян запрошують на скандальну комедію «Сім розгніваних джентльменів» — антифеміністичну комедію, в якій у нареченого з незрозумілих причин зривається весілля, і всі гості вирушають на пошуки справедливості. Сім брутальних чуваків, сигари, костюми, віскі, пістолет, відбірна лайка, бійка, заручник і відверті розмови про секс. Та, як буває у голлівудських комедіях, усе закінчиться хепі-ендом.

Коли: о 19:00

Де: Театр «Актор» , вулиця Велика Житомирська, 40

Вартість: 80-200 грн.


Вечір музичний: Гала-концерт з нагоди закриття 6-го сезону

Киян запрошують в #KozlovskyiArtCenter на святковий Гала-концерт 6-го театрального сезону. У яскравій шоу-програмі глядачі почують улюблені хіти та несподівані прем’єри. Звучатимуть фрагменти з найпопулярніших оперет, найвідоміші оперні арії та запальні номери зі знаменитих мюзиклів. У концерті братимуть участь солісти Національної оперети України.

Коли: о 19:00

Де: Арт-центр ім. Івана Козловського Національної оперети України, вул. Хрещатик, 50, б

Вартість: 100 грн.


Вечір літературний: Проїхати світ

Киян запрошують на презентацыю книги відомого українського мотомандрівника Валерія Кришня “Проїду Світ”. Це документальна розповідь автора про його подорож навколо земної кулі, що тривала 307 днів, пролягала через 28 країн з довжиною маршруту – 63 тис. км.

Коли: о 19:00

Де: Український дім, вул. Хрещатик, 2

Вхід вільний

 

 

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ