Комунальному підприємству Телерадіоорганізація “Місто” виділять 900 тисяч гривень із міського бюджету

image
2 Липня 2019, 18:26
Поділитися:

Минулого тижня, 27 червня під час чергової сесії депутати Білоцерківської міської ради затвердили статутний капітал міської Телерадіоорганізації «Місто». Його розмір складе 900 тися гривень.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради, депутати внесли зміни до рішення від 18 квітня 2019 року № 3716-69-VII «Про перейменування комунального підприємства Редакція Білоцерківського міського радіомовлення та затвердження його Статуту шляхом викладення у новій редакції». 

Нагадаємо, комунальне підприємство Телерадіоорганізація «Місто» створили у квітні 2019 року. Розташована телерадіоорганізація по вул. Партизанська, 18.

Комунальне підприємство займатиметься: діяльністю у сфері телевізійного мовлення; виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм; компонуванням кіно- та відеофільмів, телевізійних програм; розповсюдженням кіно- та відеофільмів, телевізійних програм та виданням звукозаписів.

До редакційної ради увійшли міський голова, секретар ради та два представника творчого колективу. Директора має призначити міська рада.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook!  

Джерело: Новости Білої Церкви