Політична провокація чи «бєспрєдєл 90-х»? В Броварах невідомі побили неповнолітніх хлопців за, начебто, зривання агітаційних плакатів

image
2 Липня 2019, 16:40
Поділитися:

В ніч на 01.07.2019 року в Броварах трапилась подія, в результаті якої фізично постраждали неповнолітні хлопці.
А причиною стали агітаційні плакати, які, начебто, хлопці зривали зі стовпів.
Видання «AT BROVARY» спробували з’ясувати, що саме трапилось та поспілкувалися з одним з постраждалих, 16-річним Максимом.
Я був в гостях у друга, його мама приготувала шашлик і десь о 23:45 я з товаришем пішли додому. Між зупинками «Старий центр» та «Пекарня» навпроти магазину «Зевс» за нами почала їхати автівка марки «Range Rover» чорного кольору. Декілька разів позашляховик проїхав біля нас, потім з позашляховика вийшов чоловік та почав кричати типу «Що ви тут робите?». Ми сказали, що йдемо додому і після цього це «Range Rover» почав за нами гнатись. Мій товариш (14-річний Тимофій, прим. автора) переплигнув через паркан та зумів втекти, а мене догнали два чоловіки та почали бити та намагалися затягнути в автомобіль. У них це не вийшло, бо я вчепився руками за диск на колесі. Найбільший чоловік почав казати, що я зривав плакати кандидата в депутати Нідзельського зі стовпів, хоча ми не те що не зривали їх, а навіть не бачили ці плакати. Я вже сидів біля машини, вони продовжували мене бити, дістали мобільні телефони та сказали, щоб я на камеру сказав, що за 500 грн. зривав плакати. Я відмовлявся це робити.
Потім вони сказали, щоб я сів в автомобіль, що вони повезуть мене в поліцію. Я від поліції не відмовився, але сказав, щоб вони викликали поліцію сюди. Через мить приїхав якийсь сірий легковий автомобіль, чоловіки сказали, що це поліція. З цього автомобіля вийшли ще чотири кремезних чоловіків, які сказали, що бити мене вони не будуть. Я прибрав руки з обличчя, але удари продовжились вже від цих невідомих. Також, схвативши мене за горло, вони намагались мене кудись потягнути. Я злякався і сказав, що скажу на камеру, що вони просять. Після цього я знову сів біля колеса автівки і міцно почав триматись за його диск.
В цей момент, мій товариш, якому вдалося втекти, викликав поліцію, яка приїхала, коли мене вже невідомі відпустили та роз’їхались,
 – розповідає 16-річний Максим.
Зі слів хлопця, все це трапилось неподалік будинку по вул. Київська, 113. Він повністю не зміг запам’ятати номери позашляховика. В поліції хлопця допитали та запротокували опис трьох чоловіків, яких Максим запам’ятав найкраще.
02.07.2019 року вранці під час нашої розмови, хлопець направлявся до лікарні аби зняти побої.
Ми намагалися зв’язатись з іншим постраждалим, якого зі слів свідків побили чоловіки по вул. Шевченка (причина та ж сама, автомобілі інші), але його мама сказала, що вони наразі в лікарні і немає часу на коментарі.
В поліції виданню «AT BROVARY» повідомили, що по цьому випадку ще не відкрите кримінальне провадження. Працівники поліції чекають на результати судово-медичної експертизи.
Щодо самого кандидата в депутати Верховної Ради по округу №97 Володимира Нідзельського, то він спростовує свою причасність та причасність своєї команди до цього злочину, аргументуючи це «підлими витівками» його конкурентів по виборчому процесу.

Про це він говорить у своєму відеозверненні, яке оприлюднене на багатьох інтернет-ресурсах.
Дуже шкода, що передвиборча кампанії «нових облич» закінчується жорстоким побоїщем наших дітей.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed