Ніч у капсулі: нова послуга аеропорту Бориспіль

image
2 Липня 2019, 16:29
Поділитися:

Аеропорт «Бориспіль»  не перестає удосконалюватись аби мандрівникам було, як можна комфортніше. Тож для пасажирів, які хочуть перепочити між рейсами, створено капсульний хостел «GettSleep Boryspil». Про це повідомляє міністр інфраструктури Володимир Омелян на сторінці в Facebook.

Летовище Бориспіль приєдналося до сучасних аеропортів світу, де мандрівники можуть отримати короткий перепочинок між рейсами в капсульному готелі. Переконані, з продовженням зростання кількості транзитних пасажирів така послуга користуватиметься попитом, – впевнений Омелян.

У хостелі номери оснащені кондиціонерами та безкоштовним Wi-Fi. Тут можна виспатися, прийняти душ, зарядити гаджет. Працівники хостелу розмовляють англійською, російською та українською, а стійка реєстрації працює цілодобово.

Одномісне ліжко на 3 години коштуватиме 370 грн, на 6 годин – за 490 грн, на 12 годин – за 620 грн. Ліжко-капсула на двох на 3 години коштуватиме 550 грн, на 6 годин – 730 грн, на 12 годин – 930 грн. Відповідні дані містяться на сайті booking.com.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ