Трагедія в селі Красилівка: син убив свою матір, запідозривши у крадіжці

image
2 Липня 2019, 13:00
Поділитися:

У селі Красилівка Броварського району поліція затримала чоловіка, який убив свою матір під час сварки. Про це йдеться в повідомленні правоохоронців.

Як зазначає поліція Київської області, місцевий житель села Красилівка, перебуваючи вдома, посварився зі своєю матір’ю. Конфлікт виник на побутовому ґрунті. Син наніс матері тяжкі тілесні ушкодження, які виявились несумісними із життям. Жінка померла на місці. За результатами судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок крововтрати, шоку та численних переломів кісток.

Зі слів правоохоронців, причиною такого непорозуміння між найріднішими людьми могло стати те, що чоловік начебто виявив відсутність своїх грошей і запідозрив у крадіжці свою матір.

Відомості за вказаним кримінальним правопорушенням внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – «умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років».

Джерело: Трибуна Бровари