На Оболоні нарешті замінили майже 2 кілометри теплотрас

image
2 Липня 2019, 11:14
Поділитися:

На Оболонському проспекті вже замінили 1,7 км старих труб на нові. Модернізовані мережі забезпечать надійне постачання тепла і гарячої води до 4 житлових будинків. Роботи тривали кілька місяців під наглядом КМДА. Від мешканців навколишніх будинків звучало чимало нарікань на відсутність гарячої води. Свої претензії вони висловлювали керівникам «Київтеплоенерго» під час виїзної наради, що відбулась на Оболонському проспекті ще в середині травня. Тоді спеціалісти пояснили містянам: процес заміни тривалий тому, що багато непомітної й кропіткої роботи проходить у теплокамерах й теплопунктах, які також переобладнали.

Мешканці будинків запитували також, яким чином можна відремонтувати внутрішньо будинкові мережі. Звучали пропозиції навіть від пенсіонерів поступово потроху збирати кошти з кожної квартири, аби накопичити потрібну суму на заміну мереж. Люди просили провести серед мешканців роз’яснювальну роботу: за допомогою листівок або плакатів у під’їздах з інформацією про те, як зробити капітальний ремонт у будинках комунальної власності.

«Вечірній Київ» роз’яснював, як зробити ремонт у занедбаному ЖЕКом будинку, як і скільки часу можна накопичувати кошти на такі цілі, детально читайте тут.
 

Нагадаємо, Київтеплоенерго замінить у Києві 130 км зношених мереж. Заміна труб відбувається на Шулявці, Лук’янівці, на Святошині, Троєщині, Виноградарі, Лісовому масиві, Дарниці, Позняках й інших місцях. Де саме з’являться нові трубопроводи – дивіться на карті ремонту тут.

У «Київтеплоенерго» також нагадали містянам, що працюють на підставі ліцензій, виданих державою. Теплоенергія у місті транспортується по магістральних та розподільчих мережах, загальною протяжністю 2,7 тис. км у 2-х трубному вимірі. Теплові мережі є майном територіальної громади міста Києва (комунальної власності). Діяльність КП «Київтеплоенерго» супроводжується та контролюється Департаментом житлово–комунальної інфраструктури (ДЖКІ) та КМДА.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ