Запрошуємо до «Школи виживання» – Сквира.info

image
26 Червня 2019, 14:04
Поділитися:

На виконання комплексної Програми  національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки, управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, спільно з Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр» з метою розвитку громадянської освіти молоді, підтримки молодіжних громадських організацій та об’єднань  молоді, а також активізації молодіжного руху планує проведення з 2 по 6 липня 2019 року заходу, спрямованого на популяризацію системи духовно-морального виховання молоді «Школа виживання».

Захід відбудеться у форматі наметового табору.  Програмою заходу передбачені активності, інформаційно-навчальні тренінги та спеціальні заняття за напрямками виживання та поведінки молоді у нетипових ситуаціях, природніх умовах.

До участі запрошуються представники молодіжних громадських об’єднань,  організацій, лідерів молодіжного руху, студентів вищих навчальних закладів, зацікавлену молодь у віковій категорії від 16 до 21 року.

Організатори забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування учасників, проживання у наметах.

Для участі необхідно заповнити електронну адресу за посиланням:

https://forms.gle/84421cPTNhub9mi49 або заповнити форму, наведену нижче, у термін до 26 червня 2019 року та надіслати її на електрону адресу [email protected] з поміткою у темі «виживання».

 

Прізвище, ім’я, по-батькові

Дата народження

Громадська організація, ВНЗ тощо

Адреса, контактні телефони

Електронна адреса

1

 

Для участі у заході необхідно: мати  медичну довідку про стан здоров’я, відсутність гострих та хронічних захворювань для перебування у наметовому таборі, а також участі у спортивних активностях, страховий поліс.

Детальна інформація  про захід буде повідомлена кожному учаснику особисто після відбору.  Для учасників, котрі не досягли 18–річного віку, обов’язково мати дозвіл батьків чи осіб, що їх заміняють, на участь у наметовій таборівці.

Контактна особа: Назарук Світлана (097) 772-77-04

Джерело: Сквира.info