Насмерть: під Броварами на «зебрі» автівка збила велосипедиста

image
25 Червня 2019, 15:23
Поділитися:

Трагедія сталася на 42 км траси М-01 «Київ-Чернігів-Нові Яриловичі».

За інформацією правоохоронців, 36-річний водій автомобіля BMW на нерегульованому пішохідному переході наїхав на велосипедиста, який в цей час намагався перетнути дорогу. Від отриманих травм велосипедист загинув на місці події.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, це не перший трагічний випадок на Броварщині за участі велосипедиста. Так, наприкінці березня цього року в селі Погреби 32-річний водій на «Mercedes-Benz E200» наїхав на  75-річного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Щоб уникнути відповідальності, зловмисник із місця події зник. Згодом правоохоронці в Броварах затримали правопорушника і з’ясували, що в момент аварії водій був у стані алкогольного сп’яніння: у його крові вміст алкоголю становив 1,6 проміле. За даним фактом слідчі Броварського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

А на початку березня на «зебрі» в Броварах збив на смерть чоловіка правоохоронець. Він залишив місце події і сам прийшов у Броварський відділ поліції, щоб повідомити про подію.

Джерело: Трибуна Бровари