Дмитро Андрієвський: Нинішній Парламент працював дуже ефективно

image
25 Червня 2019, 14:07
Поділитися:

«Цей парламент зробив дуже багато. Багато прийнято реформ і, за визначенням наших міжнародних партнерів, він працював дуже ефективно. З іншого боку багато речей залишилося ще не визначеними».

Про це в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» розповів народний депутат України, член депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка» Дмитро Андрієвський.

«Давайте згадаємо, що цей саме парламент вніс зміни до Конституції України щодо європейського курсу та НАТО. Давайте згадаємо закон про захист державної мови. Таких речей було дуже багато. Багато реформ було прийнято. Парламент VІІІ скликання ухвалив понад тисячу законів. Інша справа – як працюють ці закони, чи відчувають люди вже сьогодні результати таких змін, оце головне питання, з яким ми сьогодні йдемо на вибори», – зазначив Дмитро Андрієвський.

«Давайте не забувати, що VІІІ скликання парламенту було обрано під час військової агресії, відразу після революції Гідності і очікування людей були надзвичайно високими. Але я впевнений, що оцей парламент працював задовільно, однак остаточну оцінку суспільства він отримає лише згодом, не раніш як через 3-5 років», – вважає нардеп.

 

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще 212 кандидатів-мажоритарників, Клюєву та Онищенку – відмовлено

Читайте також: Володимир Зеленський відреагував на рішення ПАРЄ повернути Росії право голосу 

      

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV