Так що саме будується на острові в броварському парку, розповів Олег Берестовий та Андрій Саук (ВІДЕО)

image
21 Червня 2019, 12:12
Поділитися:

Останні дні броварчани могли помічати. що в парку «Перемога» на озерному острові робітники щось будують. Посеред озера вже майоріє металевий каркас.

В мережі фейсбук можна знайти багато версій, від чергового «ганделика» до станції з чавнами. З’ясували та розвіяли всі припущення два депутати Броварської міської ради Олег Берестовий та Андрій Саук.

 

Насправді будується така собі розважально-спортивна зона з фреш-баром для дітей. Розрахована вона для перегляду кінофільмів, займання фітнесом та проведення навчальних заходів. Якщо вірити табличці, яку вже повісили при вході на острів, то ця частина озера, а саме його острів буде називатись «ZU БРОВАРИ». 
Зі слів Олега Берестового дозвіл на будівництво даної конструкції часно отримав один із підприємців, який обіцяє вже до кінця червня відкрити цей об’єкт. 

Також на місці будівництва Олег Берестовий розповів про бажання побудувати на острів ще один міст, аби броварчани могли переходити озеро не обходячи його через півпарк. Ну і розмова з Андрієм Сауком зайшла про чищення самого озера, щоб броварчани могли купатись в ньому.

Своє слово і свої наміри в коментарях залишив і депутат Київської обласної ради Олег Іваненко, який в цей час зі своєю командою чистив дане озеро.

  

Олег Берестовий також взяв під свій контроль не тільки будівництво цього об’єкту, але й реалізацію надання саме тих послуг, які задекларовані підприємцем.
Тож чекаємо, що з того вийде…

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed