У Володимира Шалімова — ювілей

image
21 Червня 2019, 11:26
Поділитися:

22 червня 2019 року свій поважний ювілей — 60-й День народження — відзначає Володимир Ілліч Шалімов — шанована і авторитетна людина, лідер будівельної галузі України, Заслужений  будівельник України, голова правління ПрАТ «Агробудмеханізація», громадський і політичний діяч Київщини, депутат Бориспільської міськради, меценат та благодійник.

Сам ювіляр від інтерв’ю для газети відмовився, посилаючись на те, що він не політик, а будівельник, у нього немає часу на розмови, бо багато роботи — об’єкти чекають. «Я не займаюся політикою, а вболіваю за економіку, я — людина праці, роботи у нас вистачає», — пояснив свою позицію телефоном Володимир Ілліч.

Перед ювілеєм до редакції «Вістей» надходили прохання привітати Володимира Шалімова, висловити йому вдячність — від виборців та людей, яким він допоміг фінансового чи морально у скрутну хвилину, до тих, чиє життя змінилося на краще завдяки втручанню Шалімова.

«Вісті» поговорили з тими, хто знає Шалімова-старшого не один рік.

«Кращий із кращих, бо фахівець»

«У робочому процесі Володимир Ілліч Шалімов — людина відповідальна і вимоглива, він завжди дає поради та не цурається допомогти, не шукає винних чи правих. Він завжди цікавиться новими технологіями у будівельній галузі», — говорить про свого керівника директор із будівництва ПрАТ «Агробудмеханізація» Станіслав Мотишен та дякує за вміння організувати робочий процес і створити комфортну атмосферу в колективі. 

«Із таким керівником можна працювати, я під керівництвом Володимира Ілліча 17 років. У нас ведучі спеціалісти відповідально ставляться до виконання обов’язків — це правило голови правління ПрАт, адже ми організовуємо інших, показуємо приклад. І керівник у нас відповідальний. Володимир Ілліч — кращий із кращих серед будівельників», — стверджує помічник голови правління ПрАТ «Агробудмеханізація» Анатолій Білошапка.

Микола Колодяжний, технічний директор ПрАТ, наголошує, що Агробудмеханізація — конкурентоздатне підприємство, яке виконує замовлення із нуля «під ключ» як для українських, так і закордонних інвесторів. «Шалімов привчив усіх у роботі акцентувати увагу на якості, тому нам довіряють, у компанії відмінна репутація», — говорить Колодяжний.

«Вістям» вдалося поспілкуватися із викладачем фізики Володимира Шалімова — Лідією Чумановою, яка викладала предмет в Бориспільській ЗОШ №5.

Вчителька-пенсіонерка досі пам’ятає кращих своїх учнів. Каже, що у підлітковому віці Володимир Шалімов був спокійним і старанним учнем. «Як зараз пам’ятаю його щирий погляд блакитних очей, він був симпатичним хлопчиною із хвилястим волоссям, завжди розважливий та чемний. Він ніколи не вступав у конфлікти з однолітками, прагнув справедливості», — згадує Лідія Юхимівна та додає, що у навчанні Володимир проявляв старанність, навчався на 4 та 5 за п’ятибальною системою, готувався до уроків і переживав за оцінки.

Щиро вітає Володимира Шалімова Валентина Швець, яка з теплотою говорить про співпрацю з ним. «Понад 10 років я була помічником його як депутата, знаю Володимира Ілліча як творчу ерудовану людину. Він знається на літературі, мистецтві, глибоко знає історію. Хочу побажати йому подальших успіхів у всьому», — говорить Валентина Федорівна. 

Будують по усій Україні

Сьогодні завдяки Володимиру Шалімову та його організаторським здібностям створена ним потужна команда професіоналів ПрАТ «Агробудмеханізації» будує нові об’єкти на усій території України:

У м. Коломиї Івано-Франківської області зводиться третя черга заводу кабельної продукції LEONI;
У м. Хмельницькому проводиться ремонт та технічне переоснащення нежитлової будівлі з облаштуванням магазину продовольчих та непродовольчих товарів мережі магазинів «Сільпо»;
У с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського р-ну на Київщині проводиться реконструкція з прибудовою приміщень Софіївсько-Борщагівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» Києво-Святошинської Районної адміністрації Київської області. Проект даного закладу подібний до проекту Академічного ліцею, що в Борисполі;
На території села Гора (траса Київ-Бориспіль, АВТ «Баварія Україна») триває будівництво бізнес-центру з офісно-торгівельно-виставковими приміщеннями з автосалоном та сервісом технічного обслуговування автомобілів І черги (2-й пусковий комплекс). Дорожній орієнтир: вздовж автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський км 29+600 — 30+000 праворуч, вул. Бориспільська. 16-16/1;
У Борисполі триває нове будівництво багатоповерхового житлового будинку з прибудованими торгівельно-офісними приміщеннями на пров. Старовокзальний, 2;
Будівництво житлового будинку з вбудованими торгівельно-офісними приміщеннями на вул. Київський Шлях, 102 у м. Бориспіль.
Будівництво багатоповерхового житлового будинку на вул. Віктора Йови, 7 у м. Бориспіль Київської обл.
Будівництво комплексу зблокованих одноповерхових будинків котеджного типу з цокольним поверхом та мансардою на вулиці Польовій.
Виборці вітають та дякують депутату

Жителі двох гуртожитків на вулиці Київський Шлях, 18 та 18 Б вітають зі святом свого депутата Володимира Ілліча Шалімова (округ №11) та дякують йому за роботу на окрузі; кажуть, що без його допомоги не змогли б привести свої будинки до ладу.

«Завдяки підтримці Володимира Ілліча наш округ розвивається, покращується благоустрій, — розповідає керуюча справами двох гуртожитків Тетяна Вітер. — Сьогодні у наших будинках замінено каналізаційні труби та облаштовано нові душові кімнати і туалети. Це не лише покращило умови проживання в гуртожитку, а й додає оптимізму самим більше включатися в громадську роботу на благо міста»,  — каже пані Тетяна.

За словами жінки, окрім ремонту в гуртожитках, Шалімов завжди допомагає пенсіонерам, багатодітним родинам, людям з обмеженими фізичними можливостями. «Батьки діток наших гуртожитків окремо дякують Володимиру Іллічу за щорічну організацію новорічних свят та подарунки. За фінансування літнього відпочинку дітям тих сімей, які цього потребують. Спасибі його за чуйність до людей», — говорить Тетяна Вітер.

Шановний Володимире Іллічу! 
Щиро вітаємо Вас із прекрасною датою — ювілейним Днем народження.

За працю всю, усі знання і вміння,
за серця небайдуже стукотіння —
подяка щира від людей,
від друзів, рідних і дітей!
І хоч на скронях сивина,
нехай у серці гомонить весна,
в очах сміється сонце золоте,
нехай життя дарує щастя і цвіте!

Бажаємо Вам здоров’я, довголіття, здійснення задуманого.

Із повагою колективи Агробудмеханізації та дочірних підприємств, виборці округу № 11, редакція газети «Вісті».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама