У Коцюбинському розпочалося будівництво безпечного наземного переходу через залізничні колії

image
21 Червня 2019, 10:12
Поділитися:

Про це Містоінформ стало відомо із допису голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка.

Повідомляться, що команді “Нових облич” у Коцюбинському на чолі з Сергієм Данішем знадобилося більше десяти зустрічей з представниками ПАТ “Укрзалізниця” для того, щоб розпочати такі роботи.

На новому переході буде світлова та звукова сигналізація, обмежувальна огорожа, LED-освітлення та камери відеоспостереження. А це означає, що залізничний перехід у Коцюбинському нарешті буде безпечним для дітей та дорослих мешканців селища.

Будівництво наземного переходу профінансують солідарно ПАТ “Укрзалізниця” та Ірпінська міська рада, аналогічний перехід недавно запрацював і в Ірпені.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк представив проект “Ірпінь: історія успіху”. В рамках цього проекту він розповідає про будівництво і реконструкцію парків ім. ПравикаПарку письменниківПарку НезнайкаПарку Покровський. Також про реконструкцію Центральної площі Ірпеня та побудови стадіону “Чемпіон”.

Містоінформ також писав, що ексмер Ірпеня Володимир Карплюк у черговому відео із серії “Ірпінь – історія успіху” розповів про реконструкію і відкриття нових освітніх закладів.

Раніше Володимир Карплюк подав документи у ЦВК на реєстрацію кандидатом до Верховної Ради України по 95 виборчому округу і був зареєстрованим.

Джерело: МИСТОИНФОРМ