Дитина-потопельник, пожежі та розлив формаліну на Оникієнка – надзвичайні події тижня

image
20 Червня 2019, 20:09
Поділитися:

За минулий тиждень у Броварах трапилося кілька надзвичайних подій. 15 червня на Десні біля села Рожни, на тому самому місці, що і 8 червня, втопилася вже друга дитина – 9-річний хлопчик. Цього ж дня в Калиті та Калинівці горіла трава. 12 червня палав смітник у Броварах, а також стався розлив формаліну з вантажівки по вул. Олега Оникієнка. Про це повідомляють у місцевих і обласних службах надзвичайних ситуацій і відділеннях поліції.

Нагадаємо, ще 8 червня із села Рожни прилетіла трагічна звістка про смерть 14-літнього хлопчика, який з родиною відпочивав на Десні. Двоє дітей випадково опинилися у воді та почали тонути. Врятувати вдалось лише одного. Рівно через тиждень, 15 червня, на тому самому місці втопився 9-річний хлопчик із Великої Димерки. Неповнолітніх жертв цього дня  могло бути троє.

Смертоносна яма у дні, де загинуло двоє дітей. Зі слів свідків, там утворюється водоверть, яка затягує

У Броварському відділі поліції зазначають, що від початку літніх канікул на Броварщині загинуло вже троє дітей. Нагадаємо, ще одна трагедія сталася в озері на Пекарні: 9-класник зник під час святкування останнього дзвоника в кінці травня. Правоохоронці та рятувальники закликають купатися лише у відведених для цього місцях, дотримуватись елементарних правил і не вживати алкоголь.

Поліція проводить агітрейд

12 червня посеред вулиці Олега Оникієнка із вантажівки стався витік небезпечної речовини – розчину формаліну, – йдеться у повідомлення Київської обласної ДСНС. Із ємності автівки на дорогу вилилось близько 40 % отрути. За допомогою газодимозахисної служби рятувальники розвантажили машину від залишків речовини та провели змивання хімікату з проїзної частини.

Цього ж дня ввечері у Броварах по вул. Михайла Грушевського зайнявся сміттєвий бак. Пожежу ліквідували швидко. А 15 червня сталося одразу дві пожежі. Вдень у Калинівці по вул. Ігорєва горів трав’яний настил і сміття. А ввечері на околиці села Калита – трава, чагарники і дерева. В обох випадках обійшлось без постраждалих і загиблих.

Гасіння пожежі на околиці Калити

Нагадаємо, із 5 по 9 червня в Броварах сталися наїзди на пішохода та велосипедиста, зіткнення двох автомобілів, падіння двох дітей із висоти. Окрім того, у Требухові чоловік чи-то випадково, чи-то навмисне вистрілив у себе із гвинтівки і потрапив до реанімації. Зброя виявилась незареєстрованою.

Фото – надані Віталієм Мойшевичем, зі сторінок і сайтів 5 ДПРЗ м. Бровари та Броварського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області

Джерело: Трибуна Бровари