Відеореєстратори, мініелектростанція, телевізор, спецнабір: у Броварах вітали дільничних та експертів із професійним святом

image
20 Червня 2019, 19:21
Поділитися:

День дільничного офіцера поліції святкують в Україні щороку 18 червня, а 20 червня відзначає своє свято Експертна служба МВС України. 20 червня в Броварському відділі поліції керівництво закладу, міські та районні чиновники вітали причетних до двох дат, повідомляє Броварський відділ поліції на своїй сторінці у мережі FB.   

Як сказано у повідомленні, присутніх зі святом привітали начальник Броварського ВП ГУНП у Київській області Олег Янчинський, в.о.голови Броварської РДА Юрій Плакся, радник міського голови Григорій Голубовський.

Вітає Олег Янчинський

«З нагоди свята на адресу дільничних офіцерів та інспекторів поліції очільники сказали чимало приємних слів, подякували їм за професіоналізм, за зміцнення правопорядку та за співпрацю з місцевою та районною владою», – зазначено в повідомленні. Найбільш сумлінним та відповідальним поліцейським вручили подяки.

Григорій Голубовський вручає подяку

Під час урочистостей Григорій Голубовський передав на баланс відділу поліції технічні засоби, необхідні для виконання службових обов’язків. А саме: мініелектростанцію, телевізор, 4 нагрудні відеореєстратори, 12 відеореєстраторів, фотоапартат та інше. Працівники Експертної служби отримали набір для огляду місця події.

Джерело: Трибуна Бровари