В Броварах та на околиці міста горіли сміття та трава

image
20 Червня 2019, 17:32
Поділитися:

19 червня  2019 року о 13:11 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання  сміття на відкритій території за адресою  м. Бровари вул. С. Москаленка 17.

 

На ліквідацію пожежі було залучено перше відділення 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари. По прибуттю на місце пожежі,  рятувальниками було проведено розвідку та встановлено, що горить  сміття на площі 7 м. кВ..

 

Пожежу локалізовано, стволом «Б» о 13:22, та повністю ліквідовано о 13:30. На пожежі працювали 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється. Загиблих та потерпілих немає.

Цього ж дня, о 14:21 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу  на відкритій території (полі) за адресою м. Бровари  кільцева дорога. На ліквідацію пожежі було залучено перше відділення 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари.

По прибуттю на місце пожежі рятувальниками було проведено розвідку та встановлено, що горить трав’яний настил на полі , площа 4.3 га. Пожежу локалізовано, стволом «Б» та підручними засобами о 15:39,та повністю ліквідовано о 16:23. На пожежі працювали 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється. Загиблих та потерпілих немає

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed