Вісник Кагарличчини — ПРОБЛЕМИ ПОТРІБНО ВИРІШУВАТИ НЕ ПЕРЕД ВИБОРАМИ, А СИСТЕМНО Й КОЖНОГО ДНЯ, — ЖУКОТАНСЬКИЙ

image
20 Червня 2019, 17:31
Поділитися:

На зустрічі з виборцями в Кагарлику кандидат у народні депутати в 93-му виборчому окрузі Олександр Жукотанський поділився своїм планом дій щодо розвитку району та закликав усіх долучитися до створення міста стабільності й розвитку.

Одна людина може зробити багато, але для позитивного результату має бути команда, де довіряють один одному, підтримують один одного. Саме від такої співпраці виходить позитивний результат. Такий формат роботи депутата й виборців Жукотанський вважає найбільш ефективним.

Перед виборами, як правило, кандидати дарують дорогі подарунки школам, лікарням, встановлюють дитячі майданчики, саджають дерева. Олександр Жукотанський переконаний, що це звичайне окозамилювання. А працювати потрібно системно та постійно:

«Я проти скуповування голосів перед виборами одноразовими подачками. Це не вирішить усіх проблем. Я прихильник системних кроків та реформ. Проблеми треба вирішувати не точково й одноразово, а глобально та щодня. А стосовно допомоги й підтримки, то як керівник «Миронівського хлібопродукту» я займаюся цим постійно і давно. Це соціальна відповідальність нашого підприємства».

Він також запевнив, що завжди допомагатиме місту.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна