Про що мовчить депутат Руслан Сольвар?

image
20 Червня 2019, 11:54
Поділитися:

Дата публикации: 20 июня 2019.

Нудні концерти і такі ж самі передвиборчі промови, але є такі речі, які Руслан Сольвар воліє замовчати від громади і виборців.

Безкоштовні автобуси, роздача речей від благодійного фонду свого імені, концерти давно забутих зірок, постійне нагадування про дрібну допомогу, яку надавав Руслан Сольвар. Одним купив пральну машинку, другим вставив вікно, третім купив мікрофон. Діти традиційно отримують подарунки та срібні ланцюжки, а дорослі отримають обіцянки “скоро все зробимо”, “все буде добре” тільки підтримайте вчергове. І ні слова про законотворчість і реальну парламентську дільність.

Містоінформ знайшов три факти із діяльності Руслана Сольвара, про які він не згадує виступаючи в черговому будинку культури.

Руслан Сольвар вимагав від Конституційного суду скасувати незаконне збагачення

Руслан Сольвар один із 59 народних депутатів, які поскаржились до Конституційного суду, щоб він визнав неконституційною статтю 368-2 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання для чиновників за незаконне збагачення. Скасування цієї статті означає амністію для близько 100 фігурантів розслідувань НАБУ.

Руслан Сольвар – один із тих, хто скасував “зелений тариф” для домашніх сонячних панелей на землі

Він один із 226 депутатів, зокрема один із 100 мажоритарників, які прийняли правку до закону, якою заборонили “зелений тариф” для домашніх сонячних міні-електростанції на землі. Депутати скасували “зелений тариф” як для нових станцій, так і для тих, які вже збудовані і працюють.

Руслан Сольвар захистив депутата Розенблата від арешту НАБУ

Руслан Сольвар разом із іншими народними депутатами не дав згоди на арешт народного депутата Борислава Розенблата – фігуранта “бурштинової справи”, якого Національне антикорупційне бюро звинувачувало в отриманні 285 тисяч доларів хабара.

То ж після чергового концерту виборцям під час промови народного депутата варто згадувати і про те, чим він реально повинен займатися у парламенті, щоб дешеві концерти не стали для виборців надто дорогими у майбутньому. А поки що невибагливим пенсіонерам все подобається.

Нагадуємо, що Містоінформ писав про те, що Руслан Сольвар може не отримати мандат від виборців на позачергових виборах до парламенту.

Джерело: МИСТОИНФОРМ