Україні бракує активної піар-політики за кордоном – Олександр Курбан

image
19 Червня 2019, 15:46
Поділитися:

«Сьогодні найбільш активна і запекла війна ведеться на дипломатичному фронті. Ми не маємо здавати позиції, ми маємо посилювати тиск. Будь-який засіб, будь-яку можливість ми маємо використовувати для того, щоб тиснути на Росію».

Таку думку висловив в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» політолог, кандидат наук з соціальних комунікацій Київського університету ім. Б. Грінченка Олександр Курбан. 

«Ми не використовуємо той потужний потенціал, який на повну використовує Росія. Це лобіювання через медіа, через відповідні структури такі, як діаспора. Тут питання престижу; питання, які потім приносять нам політичні та економічні дивіденди», – додав політолог. 

Він зазначив, що для цього не потрібно запускати свої ЗМІ та наслідувати прикладу Russia Today, можна робити активність. 

«Чому наші посольства, наші дипломатичні структури, наші організації не здійснюють активну піар-політику? Можна проводити виставки, галереї, різноманітні круглі столи, саміти і тощо. Тобто все залежить від активності наших представників, які є в Європі. Бо дипломати наші дуже добре працюють, а от в плані піару ми ще недопрацьовуємо», – зазначив Олександр Курбан.        

Читайте також: Україна отримає від США військову допомогу на суму 250 млн доларів

Читайте також: У Лейпцигу відкрили меморіальну дошку Миколи Лисенка

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV