У Боярці Київської області молодий чоловік побив пенсіонера

image
19 Червня 2019, 11:39
Поділитися:

У місті Боярка Києво-Святошинського району молодий чоловік побив пенсіонера, про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Повідомляється, що подія сталася у місті Боярка на перехресті вулиць Молодіжної та Волгоградської о 13.00. Причиною конфлікту стало зауваження водія в бік літньої людини. Суперечка загострилась і водій настільки розізлився, що почав бити діда прямо на очах у переляконого онука, по всій вулиці розсипалась полуниця, яку тримав у руках пенсіонер.

Автомобіліст покинув місце події, а пенсіонер звернувся до поліції із заявою, вказав номерні знаки та марку автомобіля. Водія згодом затримали, встановили його особу, провели опізнання і оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства).

Агресивному водію загрожує штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців чи обмеженням волі на строк до п’яти років.

Раніше Містоінформ писав, що очільника Києво-Святошинського районного осереду партії Європейська Солідарність (БПП “Солідарність”) судять за шахрайство, а Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП.

Джерело: МИСТОИНФОРМ