Святослав Куценко програв черговий суд і не може бути депутатом Ірпінської міської ради

image
18 Червня 2019, 09:42
Поділитися:

Дата публикации: 18 июня 2019.

Про це Містоінформ стало відомо із постанови Апеляційного суду, який підтвердив, що відкликання Святослава Куценка було законним.

Колишній депутат Ірпінської міської ради Святослав Куценко, відомий своїми частими перебіжками до різних політичних таборів, програв ще один суд у справі про своє поновлення у складі діючої Ірпінської міської ради.

Розглянувши справу за адміністративним позовом депутата Ірпінської міської ради Святослава Куценко до Ірпінської міської виборчої комісії Київської області, апеляційний суд постановив: “Апеляційну скаргу Депутата Ірпінської міської ради Київської області Куценко Святослава на рішення Київського окружного адміністративного суду від 01 лютого 2019 залишити без задоволення“.

Це означає, що Святослав Куценко остаточно втратив можливість поновитись у складі Ірпінської міської ради. Колишній депутат Святослав Куценко продовжував наполягати на незаконному відклику навіть після того як Київський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні його позову назвавши процедуру відкликання депутата законною та підтвердив, що рішення територіалної виборчої комісії були прийняті обґрунтовано і правомірно. Тепер же законність рішення територіальної виборчої комісії про позбавлення Куценка депутатського мандату підтвердив й Апеляційний суд.

Ексдепутат Святослав Куценко, відомий також як Святослав Куцебаценко, людина в політиці не нова. Запам’ятався він системним перефарбуванням та частою зміною політичних партнерів.

У 2006 році Куцебаценко вперше потрапив до Ірпінської міської ради в команді Мирослави Свистович, сама вона була обрана міським головою. Пізніше Мирослава Свистович заявить виданню Громада Приірпіння:

Колись його прізвище було Куцебаценко. Зараз він по паспорту Куценко. Завдяки мені у нього почалася політична кар’єра. Щоб йти на вибори треба було створити виборчий блок. Тоді мені порекомендували партію, яку і очолював Куцебаценко. Я пішла першим номером, він третім. Сутність проявилася і під час тих виборів. Він нас підставляв. Хімічив із списками. Запоров юридичну роботу, бо сказав що образився і це мало нас всіх не підставило.

Повідомляється, що ставши депутатом Куценко отримав земельні ділянки в Ірпені. За інформацією різних джерел, саме за ділянки він і «продав» людину, яка завела його в політику проголосувавши у свій час за відставку Мирослави Свистович.

Не перший раз обирючись депутатом, звикши до певного ритму отримування благ у складі попередніх міських рад, Святослав Куценко за останньої каденції натомість ділянки не отримав, власні лобістські питання проводити не міг, що, певно, і стало причиною його виходу із більшості та приєднання до групи депутатів, яких об’єднав колишній соратник Володимира Карплюка, власник інтернет-провайдера “Бест” та низки медіа – Олексій Зіневич.

Святослав Куценко і Олексій Зневич на мітингу

Саме належне Олексію Зіневичу ЗМІ Ірпінь.Онлайн, яке нещодавно визнало заангажованість своїх матеріалів, намагалось відбілити Святослава Куценка в очах його виборців аби й надалі використовувати його в якості політичного тарану. Очевидно, нерозбірливий у партнерах і методах Куценко є надійним інструментом в політичній боротьбі, яку розпочав Олексій Зіневич проти міської влади після позбавлення його компанії-провайдера монопольного становища у місті Ірпінь.

Поринувши у політичні інтриги, Святослав Куценко почав маніпулювати виборцями та нехтувати їхніми інтересами за що і був відкликаний. Останню точку у цій справі і поставив 13 червня 2019 року Апеляційний суд унеможлививши подальшу боротьбу колишнього депутата за перебування у складі Ірпінської міської ради.

Джерело: МИСТОИНФОРМ