Незабутні враження від «Резону»

image
15 Червня 2019, 14:37
Поділитися:

Опубліковано: 15 червня 2019

10 червня на теплоході «Резон» відбулося свято для особливих діток, дітей-сиріт та дітей із багатодітних родин — цікава прогулянка морем і пізнавальна екскурсія. Малеча з радістю веселилась, пригощалася смаколиками та насолоджувалась пейзажами акваторії Київського моря.

«Така акція — яскравий приклад успішної синергії влади і бізнесу, що ще раз підтверджує: соціально відповідальний бізнес у нас є,— зазначив Вишгородський міський голова Олексій Момот. — Приємно, що у Вишгороді працюють підприємці, готові активно виявляти свою соціальну відповідальність, які охоче допомагають міській владі втілювати подібні проекти, а часто й самі є їх ініціаторами. Впевнений у нашій подальшій співпраці».
Батьки дітей також ділились позитивними коментарями у Фейсбук:
«Цікаву, захоплюючу подорож отримали дітки з батьками Асоціації «Перлина». Колектив теплоходу «Резон», ми всі вам щиро дякуємо за емоції і дитячі посмішки. Family Space Vyshgorod, дівчатка, дякуємо за організацію! Сто поцілунків – від кожної нашої дитини!
Дуже приємно, що бізнес Вишгородщини – соціально відповідальний. Діти «Перлини» та дитячого будинку «Любисток» не тільки покаталися на теплоході, а ще й послухали цікаву історію Вишгородщини від Геннадія Межигірського. Слухали екскурс, пригощалися смаколиками, фотографувалися, а головне – всі посміхалися! Дякуємо!», — Ольга Кондратюк.
Влас. інф.

Джерело: Газета Вишгород